VORES TØRRELOFT

DIY hylde.

23. november 2014

⋘•◊▲◊•⋙

10261226_728964533856918_1209237548_n

Fornyeligt savnede jeg en hygge-hylde i køkkenet, så jeg hoppede ned i værkstedet og savede i lidt genbrugstræ fra Genbyg. 6 skruer efter, sad det her lille vidunder på væggen. Så nu er der dømt hyldestyling 😀

◊•Forhandler-link-liste•◊

Glaskrukker med sort grafisk skrift  House Doctor ⋱◊⋰• Skærebræt ↣ HK Living •⋱◊⋰• Te-dåser ↣ A.C. Perch’s Tehandel •⋱◊⋰•  Stor sort/guld Dominique Dåse ↣ House Doctor ⋱◊⋰• Big Thoughts clipboard ↣ House Doctor •⋱◊⋰• Papir sugerør ↣ Miss Ètoile •⋱◊⋰• Dessertglas brugt som sukkulentvase ↣ Mant •⋱◊⋰• Ceylon te NUTE •⋱◊⋰•  Ball Mason Jar ↣ Ball (lignende fås billigt i Magasin, dog med guld låg) •⋱◊⋰• Mormor Ribbed Karafel  Normann Copenhagen •⋱◊⋰• Relief Kronjyden flødekande ↣ Quistgaard •⋱◊⋰• Hjerteformet te-æg ↣ Søstrene Grene •⋱◊⋰• Label Maker ↣ Paduro Hobby 

    Leave a Reply