HVERDAG

GLIMT #12

26. januar 2018

Nåh men så var januar da næsten også bare slut! Seriøst den her måned plejer at være umenneskelig lang, men i år er den strøget afsted! Året startede i Lapland og så har der egentlig ikke været så meget andet end en pokkers masse arbejde på begge jobs, hvilket på den selvstændige front har været sindsygt opløftende! Så ingen arbejdsbrok herfra, blot en ordentlig røvfuld taknemmelighed for kaffe og de muligheder bloggen har ført med sig!

Weekenden skal ellers bruges på familien og på at planlægge rejser i februar og marts. Vi skal til Berlin og nok også et smut hjem til Marokko. Det bliver så stort, at jeg slet ikke kan rumme det. Det er nemlig SÅ mange år siden, jeg sidst har været der! Allan har aldrig været der – så jeg glæder mig så ægte meget til at vise ham, hvor jeg voksede op og endelig få vist ham hvordan en Tagine bør smage, at kærnemælk på couscous ikke er noget jeg har fundet på og hvorfor jeg er døv overfor alle fløjtelyde! Det bliver så fint og vi road tripper selvfølgelig, hvis vi kommer afsted!

Nåh men nu til sparsomme glimt & må I få den fineste weekend <3
img_8429Superfood Latte på eks-Nørrebroske Cafe Baryl, der fornyeligt flyttede til Østerbro. Nøj den var pæn og så smagte den heldigvis også rigtig godt. Den har absolut intet med kaffe at gøre og indeholdte bl.a. rødebede, ingefær og havremælk. Den var sød og samtidig frisk – giver det mening? Den kan i hvert fald anbefales til alle som også kan lide Matcha Latte osv.

e86afd4f-1ad4-4e68-b6aa-6428b5435f05Den fortjente lige en vinkel mere 🙂

24ae5af0-0391-4a8d-995a-fe7fce30f7aeEndnu et billede fra den farverige morgentallerken på Baryl og et major blogger fail: jeg glemte at “punktere” ægget inden jeg tog billedet! I-D-I-O-T !

img_8267Forår i kurven efter Bloomingsville SS18 fremvisningen hos Haveselskabet. Jeg har aldrig haft Queen Blomster stående – de skulle eftersigende holde i 3 uger. I dag er mine 2 uger gamle og de holder sig stadig fuldstændig friske! Vildt alligevel! 

cc854cdb-9b6e-4729-ba51-b76a684b19f1Hvad giver man plante-damen, når hun ikke skal have “endnu en plante ? Man giver hende da en plantekalender med nøgne mænd! Hahaha…jeg elsker den og “Juli” er klar min favorit, fordi den er tilpas weird! Plantekalenderen er fra danske BLAD og en perfekt “værtindeblomst” til veninden med humor – og så holder den hele året 🙂

c97b9c02-6230-479e-8fcb-c60d76af6114“The Orange Office” må vidst være et passende navn til mit kontor 🙂

sapmiJeg har lavet en lille rejseguide til Svensk Lapland, som velnok er det smukkeste område jeg længe har set! Det var som at være med i en Tim Burton film!

b19ed0db-6a4d-4491-b18a-b0b29d92b6ddI går besøgte jeg “The Apartment” på Christianshavn – en interiørbutik og galleri i ét. Alle kan besøge denne inspirerende lejlighed på Torsdage fra klokken 12-16. Jeg er i hvert fald inspireret til mere farve på mine vægge. Der kommer snart et post med billederne.

8c1afe37-9403-47f3-9103-dcdce03fb48eProjekt vægtæppe skal snart igang og jeg skal nok holde jer opdaterede. Jeg har dog siden i forgårs ændret mening omkring farvene – de skal være lidt mere “brændte”. I ugens løb har jeg også klaret at få stearin på mine Vans. Hvornår og hvordan har jeg ikke den fjerneste anelse om. Det er virkelig underligt!

 • Reply
  Michelle-Marie
  11. februar 2018 at 11:53

  Åhh jeg besøgte Marokko – Marrakech for første gang for snart 5 år siden!!! Jeg blev så forelsket, og må snart tilbage igen 😀

  Hvis man ikke skal besøge Marrakech, hvor bør man så tage hen i Marokko?

  Mvh. Michelle-Marie

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   13. februar 2018 at 6:59

   Det kan jeg skisme godt forstå at du gjorde 😀
   Jamen at vi vi flyver til Agadir, hvor jeg boede i rigtig mange år. Byen er en typisk ferieby, men man kan kører til mange finde steder. Der fra kører vi til Essoauira og videre til Marrakech og så bliver Marrakech vores base til forskellige afstikkere 😀

   • Reply
    Michelle-Marie
    13. februar 2018 at 7:07

    Tak for sit svar. Jeg må snart afsted igen, og se lidt mere af Marokko end bare Marrakech, selvom der bestemt også var en masse at opleve.

    • Reply
     Copenhagen Wilderness
     13. februar 2018 at 19:15

     Så lidt!!! Afsted igen – det virkelig billigt udenfor “Skandi-sæson” 😀

Leave a Reply