Ikke-kategoriseret

Sminkebord,skrivebord, barbord.

11. januar 2013

Jeg tror ikke at Kai Kristiansen har designet noget, som jeg ikke er fuldstændig pjattet med – det skulle da lige være et grimt polstringsvalg ( Men det kan man jo fikse…laver snart en 1 guide med de 2 Kai Kristiansen stole jeg har ombetrukket).

Men dette Skrivebord/ sminkebord/barbord af teaktræ er så smukt og praktisk! Bordet har en front med fire skuffer samt en  jalousilåge med barindretning, øverst under bordpladen er en udtræksbakke. Bagsiden har hylder så man kun bruge bordet fritstående.

Bordet er på auktion hos Lauriz.com ( kan ses her) og udløber om 3 dage. Det er vurderet til 3000 kr. , men er i skrivende stund kun oppe på 1650 kr.

Lauritz-fif : lav et snig-angreb ca.  5 min. før auktionen slutter og håb på at højestbydende  tror han enten er “alene” om budet eller at han har rystet de andre bud af 🙂 Tiden forlænges med nogle minutter/sekunder hvis man byder i de sidste afgørende minutter- taktik-taktik 😉 Husk at det kan være sølle 100 kr. der er afgørende mellem dig og din “modstander” aka. ham der vil have dit ” skatte-fund”!!!!

Auktionen udløber om 3 dage…

Følg mig via bloglovin :  Follow on Bloglovin

 • Reply
  Line Rasmussen
  11. maj 2015 at 22:50

  GUD…!!! Præcis samme bord havde jeg på mit “teenage” værelse for år tilbage… Gad vide hvor det endte henne. Jeg var helt tosset med indretningen i det. Åhh, hvor jeg dog savner det!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   12. maj 2015 at 5:39

   Det er simpelthen så fint 😛
   Måske det her var dit 😀

   • Reply
    Line Rasmussen
    12. maj 2015 at 16:01

    Det ligner det 100% til forveksling! Det kunne være SÅ sjovt hvis det var… Jeg kunne sidde og dimse med at dreje den der bar-del rundt i timevis… Det hyggeligste møbel nogensinde!

Leave a Reply