Ikke-kategoriseret

Plusbloggere vidste i det?

7. august 2013

Ej ej ej og atter ej!
Jeg har lige fået mig dagens aha/nååååh-oplevelse og føler mig faktisk lidt dum 😛
Jeg anede ikke … altså jeg anede virkelig ikke at der ligesom hos Premium bloggerne findes sådan en oversigts side, med alle de nyeste Plus blogindlæg! Nu har jeg haft bloggen i over et halvt år og jeg har altid troet, at det var Plus bloggerens lod at kun de 3 sidste indlæg var synlige nede i bunden af siden og at den fine indlægs oversigt måtte vente til, hvis man en dag var så heldig at blive Premium blogger 🙂

Men det er faktisk go’ grund til at jeg ikke kunne vide det, fordi som i kan se på mit screendump herunder så har der altid stået ” opret blog” og ikke noget med ” se andre plus indlæg” (som jeg erfarede der står på min veninden blog).

Hvad man det skyldes ? Har det noget at gøre at gøre med, at jeg bruger Mac? Andre med samme problem?

 

Skærmbillede 2013-08-07 kl. 12.34.38

Sådan ser det ud på min blog…

111screen

Og sådan ser det ud på andres… skørt 🙂

 • Reply
  Sara Fia
  7. august 2013 at 14:00

  Det vidste jeg da heller ikke :O

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   7. august 2013 at 14:04

   Er glad for jeg ikke er den eneste 😛

 • Reply
  Søs
  7. august 2013 at 14:10

  Min viser det samme som din. Jeg har også MAC, men det ville da være mærkeligt, hvis det var årsagen?! Jeg kendte dog godt til siden med PLUSbloggere 😉 Kigger ofte på den også, da der egentlig er flere interessante derinde også

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   7. august 2013 at 23:16

   wohoo – nu føler jeg mig ikke alene mere 😛 Jeg aner ikke, hvordan jeg kunne gå så længe uden at opdage det :S PINLIGT hehe.

Leave a Reply