Ikke-kategoriseret

◊ Sygeplejerske: Tissebind og vin

14. maj 2015

 photo 8fb1e6c4-6ec8-4096-b87c-41110252dd25_zpsg7efs9t7.jpg

Når man skal knokle aftenvagter de næste 3 dage, må vinen logisk set indtages på en højhellig torsdag.  Er I klar over hvor hurtigt vi sygeplejersker løber (indsæt raket emoji)  – nyeste tal viser at 72 sygeplejersker laver samme arbejde som 100 gjorde i 2001. Derfor skal man som sygeplejersker huske, at være god ved sig selv. Det er edderhårdt at gå hjem fra arbejde og føle, at man ikke har nået det vigtigste: patienten – dig eller en du kender ️<3 Effektualiseringen kan rende mig et grimt sted! Patienter får dårlig behandling, dør og mine kollegaer i det ganske land knækker. I øvrigt stemmer jeg for sponsor aftaler til alle sygeplejersker på: Tissebind, energibarer, fodsavle og VIN (humor forekommer muligvis).

Jeg har meget mere at sige om vores arbejdsvilkår – men i dag holder jeg FRI. Så det må blive en anden god gang.

Lyngby vaserne må udgøre mit interiør-indslag for dette indlæg 😉

72

 • Reply
  Katrine
  14. maj 2015 at 18:57

  Jeg tager hatten af for jer sygeplejersker! I har min dybeste respekt 🙂 Det er et job, der kræver hår på brystet og masser af menneskelig overskud. Respekt!
  Kærlig hilsen Katrine

 • Reply
  Karina
  14. maj 2015 at 19:23

  i gør en kæmpe forskel og skullebelønnes derefter!

 • Reply
  Sebrina
  14. maj 2015 at 19:47

  Hørt! Og håndcreme…!

 • Reply
  Katrine
  15. maj 2015 at 3:22

  Bedste indlæg, jeg har læst på din dejlige blog.
  Jeg er vild med dine planteindlæg – og generelt den måde, du deler dit smukke hjem på – men i dette indlæg rammer du plet (og direkte i mellemgulvet) på en effektiviseringens logik, som vi alle sammen mærker hvor end vi befinder os.
  Effektivisering er nok den værste idé nogenside – alle mennesker burde foretrække planter stille vækst og langsomme udvikling! <3
  I øvrigt: tak for en skøn oase, du leverer gennem din blog!

 • Reply
  Kristinna
  15. maj 2015 at 13:55

  Kender følelsen… Jeg smutter på aftenvagt nu, min første ud af 4 – jeg er spl. på lungemedicinsk og håber bare at jeg måske får aftensmad og at jeg ikke skal i dobbeltvagt på 18 timer fordi at en kollega melder sig syg 🙁 – rigtig god vagt til dig 🙂

 • Reply
  Cecilie
  16. maj 2015 at 10:48

  Hvor er like knappen – mer opråb for jeg er så enig! Jeg er ikke i faget selv, men i familie med en flok sygeplejerske og sosu’er og ved hvad det gør ved dem, og deres familieliv, fordi de skal løbe så stærkt. Sådan er det desværre i mange brancher også i den branche jeg er i. Vi skåret ind til benet og fejl opstår når man skal være “effektiv”. Og det er ikke effektivitet i mine øjne, bare umenneskeligt!! Trist Danmark vi har.

Leave a Reply