Ikke-kategoriseret

◊ Planter til dine Cocktails

8. maj 2015

 photo d5617424-a837-4c74-8ff4-b3a5a7fdc194_zpswrojhaul.jpg

Jeg er glad for planter og jeg er måske endnu mere glad for planter, som vi kan spise og ikke mindst: komme i drinks:) Hertil aften, holder kærestemanden og undertegnede cocktail-balladefri-fredag med vores ven Geranium Gin og hinandens selskab. Jeg mixer og manden drikker (JEG DRIKKER ditto) – lang uge/skiftende vagter =massere af samtalemateriale – så hermed et kort indlæg, imens manden rør i vores græske Gyros ret (countdown til grækerballede i en uge, liiiiige om snart(min første gang i Grækenland nogensinde)).

Plante-urterne bliver både brugt som pynt og som “ingrediens” i mine drinks. En af ovenstående smager af pebermynte ( den helt til venstre) og en anden af honning (skovesyre blomst). En tredje smager af marokkansk mynte (finest i rom) og en fjerde smager syrligt (skovsyre). Skovsyren (ligner lidt et kløver) er min favorit når det kommer til Gin drinks – jeg ELSKER alting surt. Stik mig en citron og jeg inhalerer den! Syrligt slik….nomminom: det holder ikke længe i mit selskab.

Nu tilbage til shakeren og sandsynligvis sengen…jøsses 2-ish semi-stærke cocktails og lidt “prøvesmagning” gør træt ovenpå en vanvittig uge 😛

    Leave a Reply