Ikke-kategoriseret

◊My green Bathroom

28. april 2015

Inspireret af fine Mirins Copenhagen lækre stylings, hvor små glas flasker med udsprungne grene indgår, har jeg i en miniature flaske fra Butik Notre Dame gjort mit badeværelse lidt grønnere, med grene.
Jeg laver et fuldt  badeværelse indlæg i løbet af ugen, hvor jeg bl.a. tipper til mine favorit produkter/dimser, som pynter på badeværelset eller som bare er lækre.

Wire-kurven på billedet er fra House Doctor – den er såmænd bare hængt op med kroge og seljgarn 😉

 photo 791ed5f6-d4fd-4595-9216-903cf0c9f68f_zpsqejoqbs4.jpg

 •⋱◊⋰•

  • Reply
    Lisbeth
    28. april 2015 at 20:01

    Hvor ser det bare fint ud, altså! Jeg glæder mig meget til at læse dit indlæg om badeværelset. Synes det er enormt svært at gøre det fint derude, og det ender altid med at blive overset i sidste ende til fordel for de rum, vi opholder os mere i (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

Leave a Reply