Ikke-kategoriseret

7 ting man aldrig vil finde i vores hjem

13. juni 2015

 photo a822e6eb-8f17-4d5e-9e0d-f86420608e45_zpsk4s6kfsb.png1. Kartell’s populære Bourgie bordlampe (se den hér). Lampen er udført i transparent plastik og er et kækt/gyseligt møde mellem Plastikalderen og barokkens krummelurer.
Jeg forsøger konsekvent, at undgå øjenkontakt med lampen og de mindst lige så rædderlige transparente stole, når jeg cykler forbi forretningen i Kristen Bernikows Gade. Men det er lidt ligesom “kamera kiks” videoer, når man ved at den overmodige skater med garanti er 2 sekunder fra at kysse asfalten – man har ikke lyst til at kigge, men man gør det skisme alligevel! Det samme sker når jeg ræser forbi forretningen – jeg kan ikke la være med at kigge ind! SELVPINERI!

2. Mega Musselmalet fra Royal Copenhagen, kommer mit bord aldrig til at blive dækket med. Jeg er vokset op med “normal-skalaen” hjemme og hos min mormor – så for mig er det super nostalgisk at spise ved og det eneste rigtige. Mega versionen ser bare Mega forkert ud.

3. Kählers Ommagio vase (Se den hér.) – øv jeg syntes de er ærgerlige og på ingen måde noget nær den hysteri forståelig, som både jubilæumsmodellen med guldstriber skabte og nu den med sølvstriber. Jeg bryder mig hverken om formen eller striberne. Jeg fik en mini mini version af min mor i julegave/hadegave – Tak mor :-*.
Faktisk så elsker jeg Kähler og jeg har virkelig mange fine arvede skønheder stående og også meget af det nye. Jeg har endda i en lille periode boet i Kählers hjemby “Næver 4 Ever – 4700” ;P.

4. Med angst for at fornærme noget nær et national klenodie, så må jeg simpelthen understrege, at der kommer aldrig nogensinde til at hænge en Kaj Bojesen abe i vores lejlighed – ALDRIG ! Se den hér.

5. Wallstickers med små budskaber –  FY ! Særligt dem i “romantisk” skråskrift giver mig ticks.

6. 2013 og 2014 tog min glæde for kobber fra mig. Jeg blev simpelthen mættet af alt den kobber, på trods af at jeg kun nåede at få mig en By Lassen Kubus 4 stage og en genbrugsvase til 5 kr i farvelooket. Jeg er nu en forhenværende kobber-lover.

7. Le sac en papier – trenden hvor man bruger dyre brune papirsposer til opbevaring af ubetydelige og ligegyldige ting (læs hvorfor jeg ikke helt fatter konceptet i mit indlæg: “En trend jeg ikke forstår” ).

Jeg dikterer ikke, hvad alle andre bør syntes om de her ting – mine udsagn afspejler udelukkende og selvfølgelig  kun mine egen personlige smag tilsat lidt humor 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks 

 • Reply
  Ida
  13. juni 2015 at 21:25

  Hahaha, tak for dagens grin:) og hvor er jeg enig!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   13. juni 2015 at 21:26

   Haha selvtak – skønt med kompagnon ;D

 • Reply
  Louise p
  13. juni 2015 at 21:29

  Haha! Jeg vidste bare at omaggiovasen ville figurere på denne liste. Den kommer heller aldrig til at bo hos mig 😉

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   13. juni 2015 at 21:31

   Den er simpelthen så uheldig og den er ikke blevet mindre charmerende efter vase-GATE 😛

   • Reply
    Louise P
    15. juni 2015 at 10:37

    Præcis! Den vase er et ømtåleligt emne efterhånden, og jeg er altid lidt forsigtig med at udtale mig om den, for jeg har op til flere veninder og familiemedlemmer, der har en eller flere af disse hypede porcelænsrædsler stående 🙂 hehe

 • Reply
  Lisbeth
  13. juni 2015 at 21:49

  Haha, jeg er bragnede enig i en del af dem – jeg fatter ikke hvad den der abe skal til for, og hverken plastik eller kobber bliver nogensinde budt velkommen i mit hjem. Kan dog ikke sige mig fri for at have et godt øje til Omaggiovasen, som pryder mit hjem på det fineste – dog ALDRIG med guldstriber (men ku’ godt sølv haha) xD

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Reply
  Julie
  14. juni 2015 at 10:34

  Hej,

  Jeg er så meget med på langt de fleste af dine punkter (især den med wall-stickers, uha uha)…

  Men af ren undren og nysgerringhed, må jeg simpelthen lige høre. Du skriver at indlægget indeholder affiliate links? Dvs. du tjener en lille skilling ved at give de nævnte ting dårlige omtale, hvis vi naturligvis fristes til at klikke på linksene?

  Det er helt ulogisk i mit hovede, så nu måtte jeg lige høre 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   14. juni 2015 at 11:15

   Haha – uha ja de kære wallstickers. Har selv haft dem (en gang for længe længe siden haha).

   Så fint at du spørger – også ærgerligt at jeg ikke lige tænkte på at skrive noget a la det, jeg skrev i indlægget omkring “le sac en papier” som jeg også linker til i indlægget. I det indlæg skriver jeg netop at dårlig omtale jo også kan være god omtale 🙂 Da alle jo HELDIGVIS da, ikke deler min smag, så vil jeg også holde indlægget åbent over for, hvis man som læser bare syntes at aben eller vasen (som er de 2 eneste genstande med affiliate) er det fineste, man nogensinde har set – og det er der jo uden tvivl rigtig mange der syntes. Indlægget omhandler min personlige smag og altså ikke hvorvidt et given produkt er dårligt, ubrugeligt eller noget i den dur.
   Jeg tjener ikke på, at der bliver klikket på linket – kun hvis der bliver købt noget og JAH det er virkelig en skilling ( må lave et indlæg en om hvordan det affiliate fungere og lige løfte sløret lidt ::))

 • Reply
  Bk
  15. juni 2015 at 21:44

  haha, fedt indlæg og ret så enig i det meste:)

 • Reply
  Maggie
  17. juni 2015 at 16:31

  Jeg er så enig i ALT hvad du har skrevet på din liste – og hvor er det rart at vide at man ikke er den eneste i verden der synes at Omaggio-vaserne er grimme, eller at Kartell-lamperne er hæslige (og overprisede – come on, det er plastik)

Leave a Reply