Ikke-kategoriseret

◊ Uhyggelige Børn

13. juni 2015

 photo FullSizeRender-3_zpsbkmotlst.jpg

Jeg er i fuld gang med at læse Ransom Riggs “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children” færdig, hvilket vidst også er på tide, idet jeg købte bogen sidste sommer (på en helt fantastisk hygsom dag i East Village NY). Bogen er fantastisk og fotografierne i bogen bidrager til historien på en helt særlig og uhyggelig måde.
Jeg absolut ELSKER, at Tim Burton instruerer filmen, der får premiere i 2016 med bl.a. Eva Green og Samuel L. Jackson i hovedrollerne. Bogen er den første i en triologi, hvor den tredje og altså sidste udkommer til september, hvilket er helt perfekt, da jeg igen er i USA – denne gang på en Roadtrip, post de sædvanlige 9-10 dage i New York. Hvis jeg kunne støve en bogsignering op med Ransom Riggs på ruten – ville det være en drøm. Jeg elsker virkelig mine bøger og ligegyldig, hvor smarte E-bøger end er, så bliver det aldrig noget jeg kommer til at “praktisere”. Jeg elsker duften af bøger, de nye sprøde sider, at skrive et par ord om den dag jeg købte bogen på den første side og jeg elsker hvordan de ser ud i min bogreol.

Bogen kan købes hos Saxo hér på både engelsk og dansk og lysestagen fra Københavnske New Works i egetræ kan købes lige hér hos luxoliving. De transparente vaser er fra Bahne og koster 20 kr. for den høje og den lille indgår i et sæt med 3 små forskellige flasker til 20 kr.

Mine små og madduftende lilla buketter er udvundet fra min Magic Mountain basilikum. Den er blevet så stor, at jeg i dag var nødsaget til at klippe nogle af blomsterne af, for at den ikke skulle tynges af deres vægt.

Indlægget indeholder et affiliatelink (luxoliving).

 • Reply
  Lisbeth
  13. juni 2015 at 18:52

  Der er bare intet som følelsen af en bog mellem hænderne. Så kan alle andre indrette alt det de vil med hele reoler fyldt med intet andet end pynt – jeg foretrækker mine reoler fyldt med bøger 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   13. juni 2015 at 21:27

   Nemlig det er kun en halv-oplevelse at læse uden den fysiske model i hånden 😀

Leave a Reply