Ikke-kategoriseret

Reklame: Last Call- PureLeaf Give Away

22. oktober 2016

Reklame for Pureleaf

Al’ brand samarbejde er altid nøje udvalgt. Holdning og ordlyd er altid min egen. De produkter der fremvises er enten ting jeg selv bruger,virkelig ønsker mig eller elsker og som jeg derfor gerne vil dele med jer 🙂

img_3696img_3695 img_3681

Hermed en lille sidste reminder om min fine fine Give Away i samarbejder med PureLeaf, hvor en heldig heldig person har muligheden for at vinde et valgfrit smykke fra PureLeaf’s smukke kollektion.

Jeg trækker lod i morgen ud af de posts der når ind, inden klokken slår 24:00 i dag.

De smukke smykker af ÆGTE  planteblade er belagt med enten sølv eller 18 karat guld. Jeg er seriøst elsker ideen og tanken om at bære så unikke smykker, som endda er produceret på et bæredygtigt grundlag.

Du kan deltage i dette indlæg ved blot at nævne/linke til smykket som du ønsker dig – i indlægget fremviser jeg også nogle af mine favoritter i kollektionen.

Hvis du vil se flere billeder og læse lidt om de smykke jeg havde lånt i forbindelse ned Design Awards sidste måned – så læs indlægget “Jeg var en million værd ! “.

Pøj pøj… 😉

Leave a Reply