Ikke-kategoriseret

◊ Jeg er ude på et skråplan.

2. maj 2015

 photo ed5a006f-ea37-44b4-8496-52a1c31f7561_zpszqht5ird.jpg

DIY på denne radiatorskjuler har jeg lavet her.

Jeg satte mig i går for en grunding ” tælling” af vores grønne potteplante-finheder, da jeg i min Bayer Garden give away, havde udfordret jer på at gætte, hvor mane planter vi har  stående her på vores 124 kvadratmeter.  Jeg har måtte konkludere, at jeg jo officielt er bindegal – 81 potteplanter har vi herhjemme – 81!!!!!!! Det er jo vanvittigt – men hvad endnu mere vanvittigt er, at jeg mener. at vi har plads til mange flere. Jeg er ikke inden for nogen som helst form for pædagogisk rækkevidde. Jeg har brug for en intervention af en slags…

#AnonymePlanteSamlere

For mere planteinspiration så se evt. de her indlæg:

Køb dine pamler her + pasning og pleje //DIY Avocado Træ ud af stenen //Min guide til trendy planter og pasning //40 Tips indretning med Planter //Planter på Badeværelset //Alternative DIY Potteskjulere //Fra tørreloft til Drivhus // BLAD Magazine – nyt dansk plantemagasin // Plantebyttedag d. 10 Maj i KBH // Hvordan får hurtigt en hængeplante // Kaktus i Kop og dåse // DIY Transparente Rammer med tørrede blomster // DIY planteophæng // Smukke Plante Illustrationer // Mit yndlings sted i KBH – Botanisk have //

#AnonymePlanteSamlere

 

 • Reply
  Mia/ Den Pæne Overflade
  2. maj 2015 at 21:25

  Hold da helt op! 🙂 Jeg håber at nogle af dem kræver knap så meget vand, så du slipper for at vande hele tiden.

 • Reply
  Tenna Svends
  18. maj 2015 at 19:41

  Hej Juila! Jeg har fulgt sin blog intet stykke tid, og synes den er intet mindre end fantastisk! Jeg er selv en sucker for planter i indretningen, men har en kat der er stort set altædende. Synes jeg har set en kat på nogle af dine billeder? Hvordan får du det til at hænge sammen med kat og planter? Venligst, Tenna

Leave a Reply