HVERDAG

Mors dag – Giv en ” buket” der holder

2. maj 2015

 photo b4.1_zpsw60ihtaf.jpg

 Botanisk have i Palmehuset i sidste måned.

På næste sømdag er det mors dag og i stedet for at give/sende en buket der holder i et par dage (læs evt. mit indlæg om blomsterhad hér) så giv en plante, som holder til næste Mors dag 🙂 Euroflorist sender nemlig også potteplanter afsted, med levering samme dag. Se udvalget her, hvis din mor er langt væk og du ikke har mulighed for selv at overlevere lidt plantekærlighed.
Min mor skal jeg hygge med i eftermidddag og mon ikke vi runder Cava Baren ved Torvehallerne 😛 Der er også designmarket DesignerSpace på Israels Plads i dag og i morgen, så der skal jeg nok også  liiige over og kigge efter fine dimser.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

 

 • Reply
  Signe O.
  2. maj 2015 at 15:54

  Lyder dejligt – men det er altså først mors dag d. 10 maj.. 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   2. maj 2015 at 19:11

   Hahahaha…det er Så fedt at skrive forkert i sin kalender 😀 og SÅ samtidig overse samtlige banner’ på diverse sider omkring datoen:p Det er fandme BLÆST 😛 Hellere en uge for tidligt end en uge for sent ( er det ikke det man siger?)- nu er der en pokkers mange mennesker som er forkant takket været mig. Tak for hint, nu er det rettet 😉

 • Reply
  Marianne
  2. maj 2015 at 18:22

  Enig med Signe – mors dag er først d. 10. 😉

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   2. maj 2015 at 19:12

   Hahaha se evt. hvad jeg har skrevet til signe 😛

 • Reply
  Katrine
  3. maj 2015 at 21:53

  Det er simpelthen en rigtig god idé!!
  Jeg elsker at få buketter med friske blomster, men jeg bliver så ked af det, hver gang jeg må smide dem ud… Så jeg skal da klart overveje at benytte mig af det med planterne. Jeg var ikke klar over det – så tak for tip 🙂

Leave a Reply