Ikke-kategoriseret

Reklame: Vinderen af GIVE AWAY

1. maj 2015

Reklame for Bayer Garden

 photo bg171_zps3o3ydsom.jpg

Så er vinderen fundet af mine 3 favorit produkter fra Bayer Gardens Vitality Serie. Tusind tak til alle jer der har deltaget; godt og vel 200 plantertips/gætterier på hvor mange planter jeg har, er det blevet til. Der er del planter i mellem, som jeg ikke har (som jeg nok bliver nød til at anskaffe mig nu) og der er en del af jer, som kom tæt på det antal planter jeg har og en del der var VIRKELIG langt fra. Tusinde tak for al den inspiration og tak til Bayer Garden – Det er jo simpelthen så skønt, at få lov til at dele ud af ting jeg elsker 🙂

Vinderen er Katrine (katrine@willowlounge.dk) – du får straks en mail 😉

 • Reply
  Katrine
  1. maj 2015 at 13:38

  Jubii!! Det er jeg SÅ glad for 🙂
  Jeg har lige sendt dig min adresse.

  Tusind tak 🙂 og god weekend

Leave a Reply