Ikke-kategoriseret

Reklame: Forkælelse til dit badeværelse og dig selv – Mirins Copenhagen

3. maj 2015

Reklame for Mirins Copenhagen

 photo d9f16265-fe49-420e-a99f-c03f1eb49761_zpsa8wi2tbr.jpg

Jeg er som bekendt ikke beauty-blogger, men lige de hér produkter fra Mirins Copenhagen, som jeg har haft mulighed for at prøve i samarbejde med firmaet, kan jeg simpelthen ikke lade være med smide et lille indlæg om. Ikke kun, er produkterne virkelig smukke og  indeholdt i en yderst fin emballage der bare emmer nordisk æstetik, med et oldschool apotekerlook – de også fantatisk lækre og velduftende.

At jeg er bejegstret for produkternes udseende, hersker der ingen som helst tvivl om og at de i øvrigt er fremstillet i 100 % bionedbrydeligt genbrugsmateriale er en bonus. Men ej, godt nok er jeg boligblogger, men jeg vil altså ikke kun reklamere for produkter, bare fordi de tager sig godt ud på mit badeværelse (de kan i øvrigt ses hér på vores badeværelse – til hverdag står de jo ikke på spisebordet). Mirins Copenhagens produkter er faktisk virkelig gode og så giver det altså bare noget ekstra velvære, at smøre sig ind i naturlige produkter og stadig føle, at det har en effekt. Alle produkterne er nemlig håndlavede og fri fra parabener, konserveringsmidler og parfume – og så har de til og med også aromaterapeutiske egenskaber. Jane som ejer den fine Østerbro’eske butik på Blegdamsvej 108 er nemlig certificeret aromaterapeut.

Jeg har afprøvet et lille udvalgt af de fine produkter, så herunder følger et par ord, der ikke kun er baseret på emballagen 😉 Jeg er blevet ret glad for Recharge seriens duft (Lemon, ingefær, cirtrongræs) så når jeg næste gang kommer et smut forbi (kun 800 meter herfra) må jeg lige afprøve nogle af de andre produkter, med den duftkombination.

 photo 799736c4-b0af-4589-88c4-981705b8765a_zpsmtipxdgn.jpgDenne Lip Scrub er en life saver og den er svær, at lade være med at spise, når man står og forsigtigt skruber sine læber. De af jer, der følger mig på IG, ved at jeg fornyeligt fik en modbydelig lille kaktus pig i overlæben, der bare ikke var til at få ud. Det resulterede i hævelse, rødmen og sidenhen et sår og et pænt sprukken område. Her har denne Lip Scrub været ideel til at fjerne den døde hud og efterlade læberne bløde – og jeg tænker, at den også må være fantastisk til de frosne vinterlæber, når den tid kommer igen igen. 85 kr. koster den og den er virkelig drøj i brug.

 photo b2ac15e3-9555-4eed-9d25-21f997ef2cc5_zps3x75h5lj.jpg photo 4a93cf98-1cd7-4519-942a-ecaa9a9ab1ac_zpsm9yhu5fv.jpgPå overstående og nedstående billede har den pæne Lip Scrub sneget sig ind i igen 🙂 Yderligere har en ansigts serum, et velduftende Aromaterapi soja vokslys og en lille Parfume Roller sneget sig ind. Ansigts serumen, var jeg faktisk en lille smule betænkelig ved, da den bl.a. indeholder lavendel, som jeg normalt ikke er så glad for. Heldigvis fandt jeg ikke duften så krads. Jeg har i særdelshed, brugt serumen på panden, hvor jeg ofte får tørre pletter og på mine kinder. Jeg anvender ofte ren kokosolie, hvor overskydende olie ofte må tørres af, da det simpelthen er for olieret til at kunne blive absorberet af huden. Jeg troede faktisk lidt det samme ville ske med dette produkt, fordi det virkede så olierigt. Men faktisk så har min hud “suget” alt til sig – rub og stub. OBS: hvis man som undertegende er lash extensions fanatiker, så skal man passe på med at få olier på vipper og øjenlåg – men det er edderlet at undergå (hvordan er selvsagt ;)).

 photo 678e105d-af67-458f-b36a-e4a2b02f7d5b_zpsjdc0tf3r.jpg
 photo 78ccac59-ffd4-4aec-9e5b-0612dbbfb7bc_zpsqroafrhs.jpg

Aromatherapy Body Balm – Recharge med Lemon, Ingefær og citrongræs er også svær at lade være med at spise (ginger-junkie). Den er så lækker, at massere ind i huden og man kan svagt fornemme, hvordan den prikker og stimulerer blodcirkulationen og så efterlader den bare huden så blød. Herbal Body Scrub – purify anvendes i badet og kombinationen af salt fra Døde Hav og olierne fugtgivende egenskaber er virkelig rar (åh så giv mig dog et badekar). Vanila Body Oil er også meget velduftende og den bruger jeg efter badet. Det tager lidt længere tid for olier at blive absorberet end almindelig bodylotion, så jeg klarer altid lige hårtørring/hårbørstning/neglelak på tæerene imens den får lov til at “suge ind”- helst alle tingene på én gang (som sygeplejerske er multitaskning grundlæggende ved en hver vejrtrækning).
 photo 12e31ac8-32f1-47df-ad80-51973b75dc22_zpsnzjbovkh.jpg
Så pokkers yndigt altså….

    Leave a Reply