Ikke-kategoriseret

◊ Mandag med nye vipper og kollektionsfremvisning

18. maj 2015

 photo 79bebdec-d73d-4a4b-81d8-e936fc5e9b16_zpszv8dwcdr.jpg

I dag står den på opfyldning af vipper hos LashBar (uden at falde i søvn under behandlingen. Jeg kunne BARE IKKE sove efter min aftenvagt, som jeg var hjemme fra omkring midnat – 3 timer blev det til, boy oh boy) og så skal jeg til kollektionsfremvisning hos Lene Bjerre, senere i eftermiddag. Jeg fik løftet sløret lidt forleden af en “insider” og det lyder virkelig spændende og “råt”. Der er også lige dumpet en invitation ind af døren, til Ilva’s kollektionsfremvisning og nogle andre, bl.a. By Lassen og Samsung. Jeg føler mig simpelthen så heldig, at få lov til at komme til alle de fremvisninger og få indblik i, hvad der er i vente – det havde jeg ikke regnet med den gang jeg startede bloggen ( men helt klart drømt om:P) ️. I aften skal jeg da vidst også trække 2 vindere af de fine RCR Champagne Coupe – læse mere og deltag her.

  • Reply
    Lisbeth
    18. maj 2015 at 15:20

    Sikke en masse spændende fremvisninger. Håber vi får lov at se og høre med her fra den anden side af skærmen efterfølgende :b

    // http://www.moonlitmadness.dk

Leave a Reply