VORES TØRRELOFT

Nyt fra Ikea.

16. december 2013

1-Desktop31

Igår var jeg et smut forbi Ikea i Gentofte og prøv at se hvilken fin og billig lampeserie ( Ranarp) de har fået! Jeg er “gal” med væglampen – men den fremgår ikke på Ikea’s danske hjemmeside og jeg så den ikke i butikken igår 🙁 Måske den kommer…

…tænk hvis den kom i sort/guld 😀

 • Reply
  nanna
  16. december 2013 at 10:35

  der har været en fejl i lamperne, så derfor skal de redesignes og sættes i produktion på ny, det er først engang i januar de kommer igen, så det kan være alt fra februar til juni 🙂

  xx Nanna

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   16. december 2013 at 19:13

   Tusind Tak for dén information 😀 Så vil jeg lade være med pumpe Ikea’s hjemmeside mere end højest nødvendigt, før til næste år 🙂

 • Reply
  Camy
  16. december 2013 at 19:46

  Så fin og så udsolgt helt fra start af 🙁

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   16. december 2013 at 20:22

   De var ikke udsolgt igår aftes – ikea bugnede med dem 🙂

 • Reply
  Sara
  16. december 2013 at 21:23

  Hvor er de fede! Det kunne godt være, at man skulle kigge nærmere på dem 🙂 Apropos lamper, har jeg et lampe-relateret spørgsmål, som du måske kan hjælpe mig med 😀 Jeg kan se, at du også har nogle flotte værkstedslamper hængende over dit spisebord. Det har jeg også selv, men jeg synes, at uanset hvilken pærer, jeg sætter i, så bliver lyset meget koldt, fordi de er hvide indvendig. Så jeg vil høre, om du ved hvilken type pærer, som sidder i dine lamper ? Det er måske et lidt mærkeligt spørgsmål, men måske du kunne hjælpe 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   21. december 2013 at 8:31

   Ej det er slet ikke underligt at spørge om – jeg har også måtte eksperimenterer for at undgå den “kliniske-uhygge”. Jeg har 15 Watt glødepærer i mine. Glødepærer kan stort set ikke købes i butikkerne mere, men jeg købte mine her
   De giver et virkeligt varmt og hyggeligt lys!!!!

   • Reply
    Frøken Overspringshandling
    21. december 2013 at 8:31

    Håber det kan hjælpe dig 😀

    • Reply
     sara
     21. december 2013 at 11:44

     Ej 1000 tak for svaret 🙂 Det vil jeg helt sikkert prøve! Og tak for den fineste blog, det er altid en fornøjelse at læse og se dine indlæg, de er så inspirerende!!

     • Frøken Overspringshandling
      22. december 2013 at 14:50

      Selvtak da 😀 og tusind tak…det varmer SÅ afsindigt meget at få af vide 😀

 • Reply
  Mille Stokholm
  31. december 2013 at 10:58

  Nøøøj det er lige sådan nogle lamper jeg ønsker mig – især væglampen!
  OG der er håb forude, for den fås i IKEA i sverige til bare 199, – http://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/art/10231321/
  så man kunne jo overveje at krydse sundet og gøre en hyggetur ud af det!

  Godt nytår!

Leave a Reply