KØBENHAVN

Cheesecake KBH

24. december 2013

20131224-150738.jpg

 

20131224-153424.jpg

Forleden var jeg forbi Bertels Salon i kompagnistræde 5. Det var en smule vedmodigt at gå derind, idet lokalerne indtil fornyeligt tilhørte min stamgæst, som jeg igennem de sidste 7-8 år har serveret cappuccino med ekstra ekstra ekstra skum for.

Lokalerne var så hyggeligt indrettet, råt træværk, Eames stole, hyggelig belysning og høje paneler a la herskabslejlighed. Tapetet ved trappen var fantastisk ( se billede), så fantastisk at jeg allerede mentalt havde indrettet den ene ende af vores stue efter det! Skuffelsen var dog slem, da jeg fik svaret om at 1 rulle koster 3000kr… Av av! Men man har vel lov til at drømme 🙂
Alt bliver serveret på Bloomingville stel, som bl.a. kan erhverves i Magasin. 

Jeg fik den klassiske cheesecake : den var desværre sur, grynet og bunden blød og smattet. Min kærestes cheesecake med karamel var til gengæld himmelsk!Virkelig fantastisk! Det hér er jo heller ikke en mad-blog / jeg er bare cheesecake fanatiker også går jeg jo nok bare virkelig op i det, fordi jeg går med mine egne café-drømme-planer:) Jeg gætter dog på at jeg bare var uheldig med mit kagestykke/ det var det sidste stykke og kl. var næsten luk. Det virker ihvertfald til at kvaliteten ellers er i top. Klart flere besøg værd 😀

  • Reply
    Mikael
    7. januar 2014 at 14:41

    Var lige inde og tjekke dit besøg på Bertels Salon. Og kan se, at du går med tanker om at åbne en cafe. Jeg har et tip til en god placering. Lindevangsparken på Frederiksberg (tæt på Lindevang station) har altid masser af besøgende. Om sommeren er parken fuld af mennesker, der nyder det gode vejr på græsset. Eller fyldt med børnefamilier, hvor børnene bader i det store bassin eller leger på legepladsen. Om vinteren er der mennesker der står på skøjter på skøjtebanen. Men ingen cafe, til alle forældrene/besøgende, der gerne vil sidde ned og slappe af. I hjørnet af parken står der en pavillon, som kommunen ejer. Måske noget?

Leave a Reply