Ikke-kategoriseret

Om dyreprint & Cheesecakes m. Absinth & lakrids

24. marts 2014

Notesbøger SG

Sg1

Bertels

 

Den eneste dag hvor Strøget i følge min mening, bare er en lille smule udholdeligt er om søndagen, så i går slog min mor, lillesøs og jeg bl.a. vejen forbi Søstrene Grene og Bertels kager i Kompagnistræde.

Søstrene Grene skuffede ikke, selvom deres ugle, rådyr, ulve og pindsvine kollektion er temmelig 2012-2013 “By Nord”. Misforstå mig ikke, kollektionen er rigtig fin og den er til en meget overkommelig SU venlig pris, og så  gav den mig lejlighed til at komme med på ” dyremoden” som jeg aldrig helt nåede. I kurven endte således 2 stk. notesbøger med lidt bark og lidt ulv.

Lige nu sidder jeg lidt og skumler over, at ulvepuden ikke endte i min kurv. Så kære MENNESKER hvis i kommer i nærheden af Amagertorv idag – så lader i lige en ulvepude stå tilbage 😉 

I virkeligheden ville jeg også gerne have haft fingre i en af deres fine retro sofaborde – men de blev jo allerede meldt udsolgt et kvarter efter de blev sat til salg d. 20 marts. Dog havde Amagertorv de myntefarvede sofaborde tilbage – men ak, mynte og jeg dur ikke, selvom jeg så gerne ville at vi gjorde. Således har en mynte retro Luxor lampe og Cobra telefon sneget sig ind i vores hjem, fordi jeg syntes farven er så lækker. Men lige meget hvor meget jeg elsker farven, når jeg står med den i hånden – så ender jeg altid dybt frustreret når jeg ikke kan finde en passende plads til den i lejligheden. Så med jævne mellemrum, i dum-stædighedens navn, kommer de myntefarvede genstande ud af skabet og på en lille tour de chambre, i håb om at dagen nu er kommet, hvor mynte må blive stående i mere end 10 min.

Bertels var dejligt stille, faktisk var vi de eneste kunder i et godt stykke tid. Stedet er smagfuldt indrettet og som fortalt i dette indlæg er deres tapet jo stadig lige så fint, som det var ved mit sidste besøg.

Deres cheesecakes var faktisk bedre end sidst – måske det hænger sammen med at ingen af bundene var af kiks, som jo bekendt var helt blød og smattet ved mit sidste besøg. Absinth og bær cheesecaken var rigtig lækker – den smagte ikke rigtig af absinth, men go’ var den. Den med Johan Bülow lakrids – lige så lækker 🙂 Så kom vi til Brownie Cheesecaken, øj hvor var den brownie bare lækker. Vi ville faktisk have ønsket at hele kagen bestod af brownien! Jeg ved ikke hvad det er med Bertels, men selve deres cheesecake blandingen mangler altså noget ” chremethed”, noget vanilje og sødme. Det er lidt som om, at de på Bertels er gået ned på kvaliteten af creamecheese – gå ALDRIG ned på det!

Når jeg tænker på New Yorker Cheesecake, så tænker jeg Eileen’s, på 17 Cleveland Place og jeg går da heller ikke af vejen for Magnolia’s små cheesecakes. Det er måske bare en smagssag eller mig der ikke ved, hvad en ” sand New Yorker Cheesecake” smager af . Men  med det sagt, så kommer jeg altså stadig gerne igen  🙂

 

 

 • Reply
  Camilla - Scent of Fashion
  24. marts 2014 at 11:39

  Jeg var også i Søstrene Grene i går, de har jo SÅ mange fine ting!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   24. marts 2014 at 11:58

   ja virkelig! Var du i den samme? Og hvis ikke, havde de tilfældigvis et sofabord med sort eller hvid plade? 😀

Leave a Reply