Ikke-kategoriseret

Reklame event: Til Presse-frokost.

25. marts 2014

 photo PillivuytNewdesignhovedgrafik-DK-BlaringBretagne-sort_zps2eaa7c1b.jpeg
 photo 1-Pil3-003_zps328d2242.jpgSidste tirsdag var jeg til presse-frokost på den Franske Ambassade i anledningen af at Pillivuyt lancerede deres nye porcelænsserie ” Blå Bretagne”. Det var et virkeligt smukt arrangement, med en smuk og elegant porcelænsserie, lækre bobler, vin og en fantastisk 3 retters frokost fra den franske Bristo L’education Nationale. Frokosten var tilberedt specielt til lejligheden og inspireret af porcelænet og af Bretagne. 

Jeg fik knipset løs på mit kamera og var som mange nok bekendt, hujende begejstret for deres “rå” opdækning. Prikken over i’et var da pianisten begyndte at spille numre fra Amélie de Montmartre – Da var mit frankofile hjerte lykkeligt!!!

Tidselbuketterne var virkelig smukke og skabte i kombination med porcelænet og det rustikke træbord: “den franske ubesværede og lette elegance”. ‘

Hvor mon man kan pt få tidsler? Marker/ enge/ blomsterhandler?

 photo 1-Collager12_zpsa4192465.jpg

Det var i virkelig smukke omgivelser at vi spiste frokost. Jeg tror også at jeg fik strittet lidt ekstra med lillefingeren 🙂

1-IMG_6793 1-IMG_6795

Seriens to farver er inspireret af de talrige blå farver, der findes ved Bretagnes kyststrækning og serien rummer tallerkener, skåle, krus og ramekiner (Keramikskåle beregnet til tilberedning/forberedelse og servering) i forskellige størrelser og former, blandt andet en lille, ny kop uden hankog jeg ELSKER den. Tommeltotten ligger simpelthen fantastisk i den lille halvmåne som er formstøbt i koppen. Og så er størrelsen perfekt til den mængde kaffe som min Nespresso maskine tilbereder ( inkl. plads til min obligatoriske mælk;)).

Til presse-konfecerencen erfarede vi at Pillivuyt selv fremstiller deres unikke porcelænsmasse og med en glasur, der brændes ved særligt høje temperaturer. Dette gør porcelænet ekstremt stærkt og overfladen ekstra modstandsdygtig over for stød og slag. Min Blå Bretagne salatskål har da også stået testen da jeg forleden vaskede op: vores granit køkkenvask er nemlig en sand porcelæns og glas dræber – ihvertfald når jeg vasker op :/

Alt i alt en fantastisk frokost, hvor man også lige fik lejlighed til at møde nogle af de andre bloggere derude og få en lille formiddagsbuzz på 🙂

 

 

    Leave a Reply