Ikke-kategoriseret

Wegner Sofaer til tørreloftet

3. juli 2014

 

11

Mine sofaer er af den samme model som dem på dette billede, men bare 2 pers. Hynderne ser meget “firkantede” og “hårde” ud på billedet ( det ligner faktisk skumgummiplader), hvilket er langt fra hvordan mine er ( måske overstående ikke er originale). Syntes i hverfald at mine er smukkere 🙂

Som nævnt i mit tidligereindlæg fra idag, så er jeg igang med at istandsætte 2 stk. 2 personers Wegner sofaer. Læderet bliver farvet sort og ege-træet skal slibes ned og bejdses mørkebrunt.
For ca. 2 måneder siden købte jeg 2 Hans J. Wegner sofaer i modellen Getama 530, på DBA, super billigt. Den rare ældre mand der solgte mig dem, leverede dem hjem til os – den rareste mand var han  simpelthen 🙂

Han købte dem til sig selv i 30 års gave, med vennnerabat af selveste Hr. Wegner, hvilket gjorde sig muligt, fordi han spillede badminton med Wegners døtre. Jeg elsker møbelhistorier og samler på dem herhjemme️. Sofaerne havde de sidste par år stået i hans sommerhus og nu skulle de altså have nye møbler, lucky me!
Den rare mand satte ovenikøbet nye og originale gjorde/ bundremme i sofaerne, hvilket i sig selv nærmest udgør den pris jeg betalte. Så fin service. Ååååh de er så lækre de sofaer, så simple og smukke. Og HOLD NU OP, hvor blive de flotte med sorte hynder altså! Dansk design når det er bedst!

    Leave a Reply