VORES TØRRELOFT

Teakchatol renoveret med Guide 1.

26. august 2014

1-rrrr

Jeg kom til at købe et længe ønsket teakchatol med trækud-plade (til skrivebord), på DBA igår – til enormt billige penge. Så da manden min fik fri fra arbejde idag, var det en tur ned til Amalienborg ( ik på slottet ;)) og hente møblet i en taxa.

Jeg bliver gang på gang overrasket over hvor taknemmligt teaktræ det er. Der skal så lidt til før det stråler i alt sin glød, farve og duft. Ligesom dét gjorde det, dengang det blev bakset sammen i 60’erne. Tush, glimmerlim, maling, spritfarver og en masse ridser er pist forsvundet, efter jeg brugte den guide, som jeg så fint har strikket sammen til jer lige her.
Det var nem´li’ en lille pige som havde chatollet som skrivebord, men nu skulle hun altså have nyt 😀 Win win…

Alle ridser og andre pletter forsvandt…teakolie og ståluld 0000 er GULD!!!!!!!! Jeg bliver stadig selv så overrasket over, hvor meget man kan redde teakmøbler OGSÅ selv om de er lavet i finér!

Det er blevet så flot og jeg glæder mig til at style det og vise jer det imorgen.

Tænker I er skarpe nok til at se, at det før efter/ billeder jeg har gang i herunder 😉

1-chatol2

1-chatol1

 

 

    Leave a Reply