VORES TØRRELOFT

◊ Pletskud i soveværelset.

25. november 2014

•⋱◊⋰•

 ⋘•◊▲◊•⋙

SV

•⋱◊⋰•

Ad og undskyld, hvis titlen på indlægget henfører til andre tanker, end hvad tiltænkt er. Men min morgenkreativitet på formuleringsniveau, er endnu ikke aktiveret.

Men jeg elsker det hér fantastisk grynede (øv) telefonbillede fra vores soveværelse – altså hvordan sengen og sengelampen spejler sig i Urban Outfitters spejlet, som jeg OGSÅ slæbte med hjem fra New york i forrige måned ( Hvad jeg ellers slæbte med hjem: pladespiller, et andet spejl, konserveringsdåser, duftlys, plakater – Nemlig: standard kuffertbeholdning når man forlader det amerikanske).

Det er virkelig ærgerligt at Urban Outfitters butik her i KBH, har så lidt ting  til hjemmet. Både de engelske og amerikanske shops (særligt de amerikanske) bugner med så mange lækre og fine ting. Umiddelbart ville jeg tro, at der var et marked herhjemme. Men næh nej, man skal nu på x’te-antal år, slå sig til tåls med glaserede skulls i alle mulige afskygninger, grimme kage-opsatser og kvalmende små billedrammer i 2011’s neon-farver.  Måske jeg skulle sende en skriftlig opfordring til deres indkøber, i stedet for at brokke mig 😛

God Tirsdag derude 😉

 • Reply
  Mette
  25. november 2014 at 9:32

  Jeg er SÅ enig ang. Urban Outfitters – jeg stemmer for, at du sender dem en skriftlig opfordring! 😉

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   25. november 2014 at 9:38

   Woohooo…nu gør jeg det så 😛

 • Reply
  Malene
  25. november 2014 at 20:23

  Kan du så ikke lige tilføje at vi da gentlig også godt kunne tænke os et styks butik her i Århus 😛

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   26. november 2014 at 7:26

   Haha jo. Jeg kiggede lige hurtig igår – men kan umiddelbart ikke se nogen mailadresse…må lede lidt mere 😛

 • Reply
  Louise Lind
  29. november 2014 at 21:16

  Åh, super fint foto! Jeg er helt vild med stilen på soveværelset. Og jeg er SÅ enig! Vi har brug for Urban Outfitters i Danmark. Sådan en lækker butik!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   1. december 2014 at 17:51

   Der er en UO i KBH, den har bare virkelig ikke mange boligindretnings-lækrehedder 🙁

 • Reply
  Mille
  2. januar 2015 at 8:22

  HVOR er det FANTASTISKE sidde/bord møbel fra!?!?!?!? :O Hold op det er lækkert!!!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   4. januar 2015 at 19:41

   Det er fra den blå avis desværre – har virkelig forsøgt at støve en fabrikant ned, uden held desværre 🙁

 • Reply
  Tine
  18. januar 2015 at 20:51

  Ved du hvad du søgte for at finde frem til det alt for lækre sidde møbel?

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   18. januar 2015 at 20:54

   Ja jeg søgte på enten retro entrémøbel eller retro telefonbord 🙂

Leave a Reply