VORES TØRRELOFT

◊ Nyt Sengetæppe uden fine fornemmelser

7. januar 2015

•⋱◊⋰•
⋘•◊▲◊•⋙

 photo Sengetaeligppe_zps6fa1e6df.jpg
Mit nye alt for smarte Wifi kamera, kommer snarest i brug. Pyh der er meget gryn på de her telefonbilleder 🙂

•⋱◊⋰•

 photo a8eb9e37-6b3d-4123-90ef-af8dc9236700_zps4b0693d8.jpg

 •⋱◊⋰•

Jeg knus-elsker design og kvalitet, men jeg er på ingen måde, hverken deltids ellers fuldtids mærkesnob. Det demonstrerede jeg forleden dag, da jeg købte noget SÅ vigtigt som et sengetæppe – i Tiger, af alle steder. Måske var det en protest mod nationens HAY-belagte senge, jeg ved det ikke? Eller nej, det var det ikke, men det føles rart og det ser hygsomt ud. Også selvom jeg måtte slippe 300 kr. for det. Og 300 kr. er vel nok, den største sum penge jeg NOGENSINDE har efterladt, i en Tiger forretning, på én gang. Men faktisk syntes jeg, at kvaliteten både synes og føles i orden. Om ikke andet kan vores kat Elmer, få lov til at få et afslappet forhold til sengetæppet.

Lige kort, for at vende tilbage til mine tilsyneladende eksisterende HAY-issues – så har jeg ingen. Det skal faktisk lige nævnes, at jeg syntes, at deres sengetæppe er virkelig fine og garanteret også ikoner på sigt. Jeg finder det dog, efterhånden bare uinspirerende, at se den ene seng efter den anden, stylet og puttet med det samme geometriske tæppe.

Kæresten min, er ret begejstret for vores ellers ret så minimalistiske og nordiske “rolig for øjet look” i soveværelset. Jeg har længe ønsket, en lidt mere varm og boheme-afslappet stemning i soveværelset. Så da jeg fandt dette tæppe, i jagten på tape og en te-si, var jeg solgt. Det er ret vildt, hvor lidt der skal til, for at komplet ændre udtrykket i et soveværelse. Herunder et lidt ældre instagrambillede…

 photo sovevaeligrelse1_zps2aebc1b2.jpg

 • Reply
  Marina
  7. januar 2015 at 10:24

  Jeg synes det ser super hyggeligt ud, men du er jo også god til at spotte de rigtige løsninger. I virkeligheden er det vel det god indretning handler om? Jeg elsker mange af de ting der er på mode, men bliver ligesom du træt af at det er de samme ting man ser allevegne samtidigt. For mig er der meget lidt inspiration i det og derfor gør det mig langt gladere at se løsninger der ikke ligner alle de andre.

 • Reply
  Maja
  28. februar 2015 at 17:28

  Kære Frk Overspringshandling 🙂
  Jeg faldt nyligt over din blog med stor entusiasme.
  Tusind tak for den dejlige inspiration. Jeg er netop hjemvendt fra Tiger med to 40×40 pudebetræk i samme stof! Jeg har ledt lidt efter nogle pudebetræk, der havde en varme og hygge over sig som kontrast til tidens (og mit eget soveværelses) minimalistiske udtryk 🙂
  Sikke en gave, at du har delt dit tæppe i kontekst. Det inspirerede mig meget!
  Mange hilsner

Leave a Reply