VORES TØRRELOFT

◊ Mig i Magasinet Woman

6. februar 2015

Jeg har fået æren af en hel side i magasinet Woman, der udkom igår – i deres store “Makeover Nummer”. Jeg figurerer i artiklen ” Gør Det”, der handler om, at springe ud i store og små eventyr, uden frygten for at fejle. Jeg er 1 ud af 6 kvinder, som er blevet interviewet og min artikel handler selvfølgelig om det, at have kort fra tanke til handling ift. boligprojekter og indretning. Overskriften på mit interview er: “Mit hjem forandrer sig hele tiden” – og JAH, det opsummerer vidst meget godt “mig” og mit forhold til vores hjem. Vores hjem det “udvikler” sig hele tiden, er måske mere ordet 😉 Ihvertfald var det sjovt at være med.

Idag har jeg fri, så udover at pille 100-vis af små pigge ud af mine hænder (læs hér for at forstå), så jeg har haft gang i et rart frokostkit bestående af en tomatmad med hytteost og hjemmedyrket Sol Portulak, kaffe og selvfølgelig det magasin, som jeg er med i, men som jeg overhovedet ikke har haft tid til at læse. Jeg har nemlig været på kursus hele ugen (Jeg er sygeplejerske til hverdag – altid vel).

Men for nu lige, at vende indlægget tilbage til boligindretning: er de ikke fine sammen, mine forskellige genbrugsstel ? 🙂

 photo 481c0f02-dc20-4bce-ad4f-8064ad1a39bb_zps7bbb21bb.jpg

 photo foto1-8_zps901932e5.jpg

 photo 581fdacb-2be2-405c-ba63-40b5e6d59931_zps1952bcff.jpg

 photo foto-5_zps1f17810e.jpg

 photo foto4-5_zpscdac738d.jpg

 • Reply
  Lene // DuftVerket
  6. februar 2015 at 16:56

  Årh hvor fedt! Du ER altså også fantastisk – jeg skal have fingrene i det blad!!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   6. februar 2015 at 17:00

   Tusind tak altså ;D

 • Reply
  Sara
  6. februar 2015 at 18:41

  Skulle lige til at sige, at jeg da håber overskriften er “Mit hjem forandreR sig hele tiden”, men det kunne jeg heldigvis se de har stavet rigtigt i bladet, ellers ville det være lidt pinligt for dem. 😀

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   6. februar 2015 at 18:58

   Hahaha… de der skide endelser og kommaer for den sags skyld, er til evig belastning 😛 Sådan er det, at være fransk folkeskole og gymnasiel uddannet i udlandet 😛 Der er bare noget dansk grammatik, der bare ikke vil sidde fast. Godt de kan stave på Woman,jeg kan da i mindste rette det ;p

Leave a Reply