VORES TØRRELOFT

Lala Berlin møder Arne Jacobsen for Republic of Fritz Hansen

6. oktober 2017

7994_lala-berlin-x-republic-of-fritz-hansenRepublic of Fritz Hansen bliver ved med at trylle den ene fine limited edition Serie 7™ stol ud efter den anden. Måske i husker denne finhed, som jeg havde på hjemmebesøg tidligere i år ?

Prøv så lige og se denne nye velourdrøm, som er opstået i samarbejdet med modeskaberen Lala Berlin. Boheme drøm on point!

Jeg er vild med at stolene er forskelligt polstret; den bordeauxrøde i farven Lala Barberry er blot forside polstret, hvor den midnatsblå Lala Caspian er fuldpolstret. Og faktum at stolenes ben er pulverlakerede med den samme farve som polstringen, giver stolene et rent, skarpt og moderne look – hvilket egentligt lidt modsiger det jeg skrev med “boheme”. Stolen ER det HELE  og den KAN det hele – åbenbart 🙂

Min favorit er uden tvivl Lala Caspian – den ville da passe helt eminent ind ved vores spisebord og vores nye stel (I kan se det her).

fh1 Den lille skammel Dot™  er også lanceret i farven Lala Caspian.

7491_lala-berlin-x-republic-of-fritz-hansenDen tidsbegrænsede lala Berlin x Republic of Fritz Hansen kollektion er tilgængelig i Republic of Fritz Hansens Concept Stores, samt hos udvalgte forhandlere over hele verden fra oktober 2017 til oktober 2018.

7495_lala-berlin-x-republic-of-fritz-hansenPhotocredit: Republic of Fritz Hansen

Leave a Reply