VORES TØRRELOFT

Reklame*: Fine nyheder fra Ilva

8. marts 2018

*Indlægget er mærket med “reklame” grundet tidligere reklamesamarbejde med Ilva

Det er faktisk et godt stykke tid siden jeg har fået bladret lidt i Ilva’s kataloger, så det gjorde jeg her til morgen, da klokken var 5 og jeg som altid var mega frisk og bare ventede på at Allan og byen vågnede. Det er så hyggeligt når man har en masse “interiør at indhente”. Nok ligesom damerne har det med modeblade og den slags: En kop god kaffe og musik fra pladespilleren – freakin’ hygge!

Jeg har “håndplukket” lidt billeder fra deres lookbook, da jeg syntes at der faktisk er nogle rigtig fine ting imellem – især sofaen! Nøj den er fin! Jeg er ikke helt så vild med dens ben, men farven, formen og rummeligheden! Jeg føler den!!!

ilva-1Wicher skænken og skabet minder en smule om IKEA’s Stockholm 17 skab – bare lidt mere bastandte – men lige så fine! Spisebordet Coil har også den smukkeste brune marmor, som går virkelig smukt i spændt med stolene i de lidt brændte jordfarver.

skaermbillede-2018-03-08-kl-08-02-18

Overall fine farver og strukture.

skaermbillede-2018-03-08-kl-08-24-58Soul Day Sofaen – av den er lækker! Gulvtæppet lige så…det hedder Molinia men jeg kan ikke umiddelbart finde det på hjemmesiden.

skaermbillede-2018-03-08-kl-08-25-52

skaermbillede-2018-03-08-kl-08-02-04

    Leave a Reply