VORES TØRRELOFT

Reklame: Vores Marokko Lounge med Urban Outfitters

7. marts 2018

Reklame for Urban Outfitters

b

Marokko får ikke for lidt taletid her på bloggen og på Instagram på det seneste. Jeg tror godt, at i allesammen er med på, at jeg glæder mig usigeligt meget til at flyve hjem på søndag og det i tilsyneladende sådan en grad, at jeg også er begyndt at indrette mig lidt marokkansk herhjemme.

Hvad sker der egentlig for, at hele blogland er i Marokko for tiden?! Det er da lidt pudsigt. Jeg skal prøve at gå i nogle andre fodspor. Men jeg kommer ikke helt uden om at besøge nogle af de samme lækre restauranter og måske endda nogle af de samme Riads, som nogle af de andre der har været af sted / er afsted. I kan læse om ruten og de steder vi skal bo her: “Marokko Road Trip – de 7 steder vi skal bo

Her på det seneste har jeg haft det fineste lille samarbejde kørende med Urban Outfitters, som jeg er voldsomt stolt af ! Mest fordi jeg gennem årene har lagt ikke ubetydelige mængder penge i deres forretninger verdenen over. Jeg selvsagt er temmelig begejstret for brandet – som i temmelig meget; både tøj og bolig univers! Og så er jeg altså mega stolt af resultatet af vores lille bolig samarbejde, som er endt ud med den rareste hyggekrog.

I kan se flere billeder af bl.a. min fine Rohini daybed puder og nogle af de andre ting jeg har stylet med herhjemme, ovre på Urban Outfitters blog .

a

e

q

aa10

v

i
m

 • Reply
  Signe
  7. marts 2018 at 16:31

  I har simpelthen bare verdens dejligste hjem! ❤️

  Jeg har fundet så meget inspiration i dine billeder til at indrette min lejlighed 😃

 • Reply
  Pia
  7. marts 2018 at 19:21

  Det er helt vildt flot! Uh, jeg kunne godt bruge en tur til Marokko, håber du holder os opdaterede herhjemme.

 • Reply
  Sarah
  19. marts 2018 at 21:05

  Er lampen også fra urban outfitters?

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   8. april 2018 at 8:59

   Nej det er en gammel sag fra Bahne 🙂

Leave a Reply