VORES TØRRELOFT

Reklame: One to fit us all

6. marts 2018

Annonce For Eve Sleep

eve-sleep-1

De sidste seks dage har vi herhjemme testet Eve Sleep Memory foam topmadras. I har måske set reklamerne i Tv’et? Og de sjove unboxing vidoer på bl.a. Instagram, hvor nye “Sleep ejere” pakker madrassen ud, som er vakuumpakket i en lille bitte kasse? I hvert fald får I en lille intro til brandet herunder og en kort fortælling om hvorfor vi sagde “ja tak” til at teste topmadrassen, på trods af vores seng og topmadras er under et år gamle.

evesleep-1-12

eve-sleep-bVi har naturligvis lagen på til hverdag. Topmadrassen er lidt svær at fremvise hvis den er pakket ind 🙂

Hvem er Eve Sleep & hvad er deres mission?

Eve Sleep er en Britisk virksomhed der har brugt 12 år på at perfektionere én madras, der passer til alle, hvilket fuldstændig stikker mod det, mange andre madrasforhandlere dikterer:  forskellige vægtgrupper kræver forskellige madrasfastheder. Eve Sleep proklamerer altså, at de har fremstillet en “one to fit us all madras”, på baggrund af brugen af en revolutionerende memoryskum, der er CertiPURE certificeret, ligesom at dens coveret er Oeko-Tex klasse 1 certificeret.

evesleep-1-23

Eve Sleep mener, at god søvn og gode madrasser bør være tilgængeligt for alle.  Og at gode madrasser længe er blevet solgt til alt høje priser i forretninger verdenen over. Derfor har de skabt Eve madras og den topmadras der er smuk, simpel og komfortabel – til en pris langt flere kan være med på. Så jah, god søvn til rimelige penge – det synes jeg lød lovende, så jeg tænkte om det måske kunne være sufficient at udskifte vores topmadras, da jeg stadig synes at vores medium fasthed seng er lidt for hård. Jeg sover rigtig godt i vores seng, men komforten i især vågen tilstand kunne godt være lidt blødere. Det lyder måske fjollet at gå op i. Men jeg har fået lidt for vane at udover at læse i sengen også at arbejde lidt under dynen! Det er bare så rart, at kunne strække benene, fremfor at have dem bøjet ind under et skrivebord i timevis. Og så elsker jeg bare at sove blødt – men ikke så blødt at jeg føler at madrassen “sluger” mig . Det er altså en hårfin balance at finde den helt rigtige “blødheds-følelse”.

eve-sleep-d

evesleep-1-24

I øjeblikket læser jeg Sarah Knight’s “The Life-Changing Magic of not giving a F**k” – fantastisk titel og fantastisk læsning, når man er den lidt for pligtopfyldende type.

evesleep-1-15

S O V   G O D T

God søvn er alfa omega for vores mentale og fysiske velbefindende. Eve Sleep har sammen med søvnspecialisten Christina Hasen lavet en lille 5 trins guide til hvordan man kan forbedre sin søvn.
Jeg har tidligere skrevet om en mine ritualer, som jeg stadig holder fast i og det er faktisk lidt fint at det med “ritualer” netop er sådan et vigtigt element når det kommer til at inducerer søvn.

Find din “Wind-down Rutine”: 

Et vigtigt element til at forbedre sin søvn på er, at øve de samme rutiner op til sovetid. På den både vil både hjerne og krop meget lettere velkomme søvnen over tid. Alfa Omega er, at det er noget man ser frem til. Her nævnes hyggebelysning, læse et par sider i en bog, duft terapi med æteriske olier (bruger jeg) eller lytte til en podcast.

Begræns Stress

Bekymringer om hvor mange timer søvn man kan nå at få er ikke befordrende for god søvn. Så tænk ikke på søvn i mængder og træffe foranstaltninger for at gøre dine aftener lidt roligere.
Vejrtræknings øvelser er gode til at reducere stress niveauet ved sengetid. Fokus på vejrtrækning fra maven. Placer dine hænder fladt på din mave og begynd at trække vejret ind i fire sekunder. Pust ud over fire sekunder. Gentag så længe du har brug for det og hav fokus på at følge din hånd hæve og sænke sig på maven. Er du typen, hvor tankerne og “to do listen” vælter ind over dig, i det øjeblik dit hoved rammer puden – skriv tankerne ned med det samme, så du får overbevist dig selv om, at de ikke bliver glemt, men dealet med næste morgen, med et langt friskere hoved.

Blive mere aktiv

Fysisk velvære og søvn er gensidigt gavnlige for hinanden – og en opretholdelse af fysisk aktivitet kan have en imponerende indflydelse på søvnkvaliteten. Dage hvor jeg blot har siddet og arbejdet foran computeren, er altid de dage hvor jeg har svært ved at sove tungt.

Ditch din alarm

Ok, det her tip har jeg endnu ikke prøvet. Men efter nu at have læst om alarmen, på trods af mit meget kraftige indre vækkeur (kl. 05´ish), så tror jeg at jeg vil give det et forsøg.

Eve Sleep Søvnspecialist fortæller, at hvis man har tendens til at vågne til sit vækkeur, med følelsen af ikke at have sovet og at føle sig voldsomt groggy – er der hjælp at hente via app’en der hedder Sleep cycle. Her sørger app’en for at vække dig af dig selv, fastsat tidsrum på 30 min. hvor app’en vurderer du sover lettest i din søvncyklus. Wake-up lys terapi og solopgangsure skulle også være nyttige værktøjer til en rarere vækning og oplevelse af egen søvn.

Treat Yourself

Vi sover i gennemsnit 25 år af vores liv (skræmmende) så et godt sovemiljø er selvfølgelig alfa omega – derfor er en god madras eller topmadras alfa omega. Eller måske du er typen der sveder meget om natten og derfor har brug for sengetøj der er nemt at ånde i? Der findes løsninger for stort set det hele – det handler bare om at gøre sig selv bevidst om hvad det er for nogle behov man har.

eve-sleeep-a

Vores oplevelse er, at topmadrassen er blødere end den vi har, uden at være for blød. Og så føler vi begge, at vores kroppe bliver støttet de rigtige steder, samt at den føles rigtig komfortabel både før og efter søvn. Men om vi beholder den eller returnerer den efter vores 30 dages trial – det kræver lige lidt flere dages testing. Indtil videre er vi i hvert fald meget positivt stemte. Jeg skal nok holde jer opdaterede 🙂

eve-sleet-c

 

  • Reply
    An
    18. april 2018 at 23:01

    Such i pity i don ‘t speak danish 😳😳. I love your blog,

Leave a Reply