VORES TØRRELOFT

Reklame: Jeg har stylet mit drømme miljøvenlige badeværelse hos IFÖ

16. maj 2017

Reklame for IFÖ.

if1111111aeFor en uge siden bragte jeg mig selv i endnu en hjemmebane situation, som uden tvivl har resulteret i en hel del hede badeværelses drømme herhjemme. Jeg proppede nemlig rygsækken med en masse lækre badeværelses produkter (bogstavelig talt) og drog til Albertslund, for at style et inspirerende badeværelses miljø i IFÖ’s Showroom og knipse lidt billeder af resultatet. Både til egen men måske også til jeres inspiration.

Min tanke var, at det må da være idealet, når man skal købe nyt badeværelse: at kunne slæbe alle sine dimserier med og style sig igennem de forskellige badeværelses miljøer, indtil man rammer “it” – dét badeværelse der komplementerer ens personlige æstetik og krav.

Ingen af de andre kunder kiggede på mig hos IFÖ i mens jeg var i gang. Kun rengøringsdamen der så at min ene medbragte plante fældede helt stygt! (Beklager – jeg tror dog at jeg fik det hele med mig igen)!

Hahahah… men tænk hvis alle gjorde det; hev pyntepuderne med hjemmefra, når der skulle købes ny sofa og tog spisestolen med når jagten var gået ind på det perfekte spisebord – et yndigt ragnarok!

ifoRene og bløde linjer i IFÖ’s Acrylic badekar, der er beregnet til indmuring. Jeg blev faktisk overrasket over priserne på badekar. Jeg troede vitterligt at det var langt mere kostbart.
I kan her se priser og størrelser, samt øvrige badekar på eks. fødder her.

Faktisk skal vi slet ikke have nyt badeværelse, men derfor kan man da godt lige have lov til at drømme lidt. Vi har andre prioriteter i det lille hjem – sådan nogle kedelige nogen af slagsen, som man ikke rigtigt bemærker i det daglige (før de ikke er der); som gulvlister, vindueskarme og nye stikkontakter. Det hele blev fjernet i forbindelse med at vi fik lavet nyt gulv og fik spartlet vægge, på næsten hele Tørreloftet.

Vores eget badeværelse er fra ca. 2006 og det er skønt. Men lysten og behovet for at tænke badeværelset anderledes ind, end vores Tørrelofts tidligere ejere, har nu virkelig for alvor meldt sig. Særligt gik det op for mig, hvor meget jeg særligt savner gode opbevaringsmuligheder og badeværelseselementer, der ikke tager en krig at få rene og som samtidig har et miljøvenligt design.

ififBadeværelset er for mit vedkommende, som for så mange andre, det sted hvor dagen den starter og det sted hvor den slutter (ikke at jeg sover på badeværelset).

Der skal være rart på badeværelset og det forbinder jeg specielt med én ting…

ifif1

Velvære på badeværelset – hvad er det for mig

Det er egentlig en lidt sjov ting med mig, og det dér med at føle sig tilpas på badeværelset! Fordi der skal immervæk ikke meget til før jeg IKKE gør det – Føler mig tilpas altså!

Der er bare noget, som hverken duftlys, bløde økologiske håndklæder, lækre plejeprodukter og gulvvarme ikke kan kompensere for! Hvad det er, kommer jeg til lige straks!

For mit vedkommende handler velvære på badeværelset ikke om “luksusomgivelser”. Jah faktisk, så handler det overhovedet ikke om luksus; guldarmaturer, marmoroverflader eller et jacuzzi i hjørnet. Bevares, jeg er opvokset i Saharas ørken, hvor hverken en håndvask eller rigtige toiletter var en option, på mange kanter. Men det var renlighed og praktikalitet derimod! Og det er HER min primære lyst til opholde mig på et badeværelse starter; at det er rent og ordentligt!

ifififIFÖ Spira håndvask  – nem at rengøre og ingen skarpe samlinger/hjørner, hvor skidtet har tendens til at samle sig. Håndvasken er behandlet med Ifös rengøringsvenlige glasur Ifö Clean

Et badeværelse der er fyldt med kalk, snavs og andre udefinerbarheder er noget jeg har rigtig svært ved at tolerere. Der opstår flugtlignende impulser i mit indre og jeg ender med at skylle hårkuren ud ALT for hurtigt, bare for at komme ud af  badeværelset :p
Med det sagt, så bruger vi  herhjemme immervæk noget tid på at vedligeholde vores efterhånden ca. 11 år gamle badeværelseselementer. Vi har nemlig en god portion kalk i vandet her på Nørrebro/København.
Særligt bliver vores væghængte toilet lynhurtigt kedeligt i kummen. Ligeledes samler vores flotte, men upraktiske, firkantede håndvask kalk og snavs i absolut alle hjørner.

Vi benytter hovedsageligt kun miljøvenlige/ bæredygtige rengøringsprodukter, men der er sket, at vi har været rengøringsdovne og ikke har fået kigget kummen efter for kalk, lidt for længe. Vi har derfor desværre måtte ty til skrappere midler, hvilket altid ærgrer mig.

Og det er så her hvor jeg synes at IFÖ Spira serien,  i hvert fald for vores vedkommende, vil være et godt bud på en serie, der kan leve op til vores behov (dovenskab og glemsomhed), når tiden kommer til et nyt badeværelse.

ifififififIFÖ Spira Art væghængt toilet er mindre massivt i udtrykket end et gulvstående og giver derfor en let fornemmelse i rummet.
Toiletskålen er specielt udviklet med en patenteret skylleteknik, som gør det muligt at skylle effektivt med meget små mængder vand.

Det væghængte IFÖ Spira toilet matcher min grønne filosofi, idet designet direkte medfører et mindre forbrug af forurenende kemikalier i grundvandet. Desuden skyller Spira toiletterne med et meget mindre vandspil end mange andre toiletter – win!

Hvorfor er Spira Toilettet så REVOLUTIONERENDE

 • Hvor de fleste klassiske toiletter har en lukket skyllekant rundt i toppen af kummen, har Ifö Spira derimod fjernet denne – Dermed ingen kanter, som snavs, bakterier og kalk kan sætte sig fast i = Nem rengøring. 
 • Ifö Spira toilettet er beklædt med den innovative Ifö Clean glasur – en rengøringsvenlig glasur, som lukker de mikroskopiske porrer i porcelænet og gør overfladen hård og glat.
 • Kantfrit toilet + innovativ glasur medfører et minimalt rengøringsbehov. 
ifif2På et visuelt plan er serien smuk og inspireret af den skandinaviske natur, hvilket gjorde det ret nemt med ganske få elementer, at at få skabt en “Spa-feeling'”…

if1

if99

Opbevaring 

Jeg savner som tidligere nævnt opbevaringsmuligheder på badeværelset. På trods af at vi begge bruger et minimum af produkter (Buy good, buy less), så kunne det stadig være rart at have en overskuelig opbevaringsmulighed. Lige nu er alle vores produkter, hårtørre, barbergrej, krøllejern osv. stuvet sammen i en lille palisander kommode under vasken. Det ser fint ud – og det fungerer! Men manner, hvor ville jeg dog ønske at jeg ikke skulle flytte tingene rundt, for at nå frem til det jeg skal bruge, uden at halvdelen vælter ud (first world problem – I know ;)).

En skuffe som den herunder, ville være helt ideel- og så kunne vi endelig også få plads til håndklæder på selve badeværelset.

En his & hers side må da være drømmen ? Nu har vi både haft his & hers krykker i år (2 klodsmajorer) og købt en his & hers garderobe… hvorfor så ikke fortsætte den sexistiske opdeling  ?!

if8-2IFÖ Sense underskab og vask i mat grafitgrå – find det hele her.  Sense serien kan mixes med elementer fra Spira Serien.

if2Mit indre ordensmenneske blev helt afslappet af denne skuffe. Det var næsten helt terapeutisk at fylde i den 🙂

if11111
 • Reply
  BK
  16. maj 2017 at 20:26

  Shit det er lækkert 😍

  Hvilken farve har underskabet?? 😉

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   16. maj 2017 at 20:51

   Tusind tak.
   Den er Graffitgrå 🙂

Leave a Reply