VORES TØRRELOFT

Hollandske Lanterne – en af hver størrelse tak!

17. maj 2017

lanterne

Da jeg var barn havde jeg virkelig mange forskellige rislamper til at pynte på mit soveværelse, gennem årene. Jeg husker en pink, en med Ariel og en med Skønheden & Udyret. Jeg tror faktisk også at jeg på et tidspunkt havde en med Minnie Mouse og en himmelblå med hvide skyer. Rækkefølgen er mig noget uklar 🙂

I hvert fald er disse fine lanterne fra hollandske HKLiving IKKE lavet i rispapir, men i bomuld og med en ramme af træ, hvilket gør dem noget mere robuste. Jeg husker stadig MEGET tydelig, da jeg med et uheld kastede en glimmer hoppebold igennem en af mine rislamper og den hyletur, det udløste. Det var garanteret den med Skønheden & Udyret -limited edition eller noget (selv om jeg ikke tror man gjorde sig med den slags i børneverdenen i 90’erne).

Da jeg først så billedet, troede jeg at lampen i baggrunden var mørkegrøn – det er den desværre ikke! Men det havde været en helt fantastisk fin kombination med de 2 andre

Jeg er vild med klynge sammensætningen og jeg ville absolut elsker også at hænge en lille messinglampe ned i mellem dem også 🖤.

De fås i to farver og to størrelser og forhandles bl.a. hos Retrovilla.dk :

Khaki Brun i størrelse 50 cm og 65 cm
Natural Hvid i størrelse 50 cm og 65 cm.

Priser:
50 cm 749 DKK
65 cm 999 DKKl2 l1
lanterne

    Leave a Reply