VORES TØRRELOFT

Hold øje med dette nye dansk Design Brand: Warm Nordic

16. januar 2018
warmnordic_10064_v4_fried-eggAll photocredit: Warm Nordic

Warm Nordic  hedder dette nye danske interiør brand, der trækker skarpe, runde og smukke former fra hele “Danish Modern” bevægelsen der spirede  i 1950-1970’erne. Og det tegner altså rigtig godt – som i RIGTIG godt!

Det er stadig ganske få designs, som er blevet afsløret ud af de over 100 der kommer til salg til marts online.
En af de designs der dog er blevet afsløret er denne voldsomt smukke Hans Olsen lænestol ” Fried Egg”, der fås i et hav af skønne farver og kombinationer af farver! Jeg har udvalgt mine tre favoritter i bunden af postet. Lænestolen er uden tvivl en stærk kandidat til den læsekrog, som jeg skal have lavet op ad den retro skillevæg, vi skal have bygget. Det bliver symbiose uden lige! Jeg kan lige se mig selv sidde der helt “pænt” eller med benene svunget op på det smukke brede armlæn og hygge! Fordi som jeg i går nævnte i postet omkring min überste drømme sofa , så skal møbler bruges – ikke udstilles! Uanset hvor de dyre de end måtte være! Nu har jeg i hvert fald sendt en forsigtig mail om hvad prisen er på lænestolen og så må vi se om den finder vej, til den endnu ikke eksisterende krog og ikke mindst hvilken farve den bliver, hvis det kommer så langt.

Læs postet: Projekt Skillevæg i 1950’er

26961629_1410771925716765_8659615427372057667_o

Warm Nordic beskriver sig som:

“Warm Nordic er et dansk designbrand, som rendyrker den nordiske sanselighed og autenticitet på tværs af tidsaldre. Med den stærke skandinaviske designhistorie i 50’erne og 60’erne som fundament bygger Warm Nordic bro mellem fortid og nutid, mellem tradition og fornyelse. Ikke altid kan man se, om et design fra 50’erne er skabt i dag, eller et design fra i dag er skabt i 50’erne. Sådan er det med tidløst design, der aldrig mister sin æstetiske værdi. Originale 50’er og 60’er designklassikere vækkes til live i et helstøbt univers, der også byder på nye design, der omfavner den varme nordiske æstetik og håndværkstradition”.

warmnordic_10691_gesture-chair_runa-bordEn skrivebordsstol  der meget vel ligner Hans Olsen’s Model 107 og et skrivebord, som jeg glæder mig til at få et bedre billede af 

Warm Nordics første kollektion bliver som sagt lanceret direkte i deres egen webshop og kommer til at byde på en masse smukt design –  fra udvalgte møbelklassikere og lamper til nye design formgivet i Warm Nordic ånden.
Hele kollektionen kan ses og købes fra d. 22. marts 2018. Kollektionen emmer af høj kvalitet, stærke materialer og varme farver, og byder på både 1st og limited editions.
Jeg holder øje og holder jer opdaterede 😉

warmnordic_9793_bloom

2201031-warmnordic-furniture-friedegg-loungechair-teak-darkorchre-02

Fried Egg i farven Dark Ochre2201044-warmnordic-furniture-friedegg-loungechair-teak-petrol-forrestgreen-02

Fried Egg i farverne Petrol & Forrestgreen

2201033-warmnordic-furniture-friedegg-loungechair-teak-caramel-01

Fried Egg i farven Karamel

All photocredit: Warm Nordic
 • Reply
  Caja
  17. januar 2018 at 10:17

  Meld endelig tilbage, hvis du prisen at vide! Jeg er nemlig også helt forelsket i den stol! 😍

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   17. januar 2018 at 10:24

   Det skal jeg gøre – det lover jeg 😀

Leave a Reply