VORES TØRRELOFT

Reklame: Opfrisk soveværelset med økologisk sengetøj

12. marts 2018

Annonce for ELLOS

ellosbedding-1-4

I skrivende stund sidder jeg i flyet på vej til Marokko (den skrivende stund var så i går). Vi har stadig 3 timer tilbage heroppe i luften – som er KNAS-tør. Jeg har igen formået at pakke saltvandsdråberne til øjnene i bagagen. De er ellers en lifesaver heroppe, når man har tendens til at få tørre øjne. Allan sover og har bredt sig ud på 2 flysæder, så jeg tænkte at jeg ville benytte tiden til at skrive et par linjer om vores nye økologiske sengetøj fra Ellos Home og ikke mindst vise jer det.

ellos-bedding-1Alle sengetekstiler fra Ellos Home er certificeret ifølge Oeko-Tex.

Sengetøjet fandt jeg ved at skabe mig et overblik i Ellos sengetøjsguide og på den måde finde den kvalitet sengetøj der passer til os – for uuuh det er bare ikke noget rarere end at krybe ned i en rar, blød og pudespækket seng!
Kombineret med en masse puder, har sengen fået et lille forårspift, med et par friske og fornyende farver, der kan kombineres med alle de kelimpuder jeg selvfølgelig skal slæbe med hjem fra Marokko.

Noget jeg især er vild med er de melerede pudebetræk i vintagevasket hør. De er sådan lidt krøllede af natur og det giver en lidt afslappet stemning og gør det endnu mere legitimt, at det øvrige sengetøj ikke lige er on point og u-krøllet. Desuden er hør et  smukt materiale, som er dejligt at sove i, da det har egenskaber i form af at absorbere fugt og transportere kropsvarme væk, hvilket gør at sengetøjet føles køligt og blødt. Jeg er derfor ret lun på tanken om, at vi næste gang skal have sengtøj udelukkende i hør.

ellosbedding-1-3

ellos-bedding-2

Det sengetøj jeg valgte

Pudebetræk i velour, i farverne rustrød og lyngrosa og tilhørende monteringspude (obs det er en 2 pak). Det blev dog lidt for voldsomt med 2 forskellige farver velourpuder, så de har fået plads i en stol og kan efter humør udskiftes med den rustrøde.

Sengesæt Juliette af økologisk Bomuld i farven “kaki” – det er altså bare svært at fange Kaki og andre grønne tekstiler i et billede så det fremstår tro mod farven. Det ser altså en smule gråt ud på billederne – det er det dog ikke!

Dunpuder Selene Medium fra Ellos Home

Pudebetræk Elmira af vasket hør fra Ellos Home i farven lærredsbeige

Faconsyet lagen Avery i farven lærredsbeige fra Ellos Home

ellosbedding-1-5

ellosbedding-1-6Elmer ser simpelthen så sød og sjov ud her 🙂

L I D T    M E R E   F O R Å R S   I N S P I R A T I ON  T I L   S O V E V Æ R E L S E T

Alle sammen ting jeg snildt kunne forestille mig i vores soveværelse…

ellos-bedding

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 /6 /7/ 8 /9 /10 /11 /12

    Leave a Reply