VORES TØRRELOFT

Stine Goyas sofistikerede Køkken

30. marts 2018

skaermbillede-2018-03-26-kl-10-57-33Jeg har tidligere skrevet lidt om Reform køkkener, men denne gang vil jeg altså lige vise jer det Reform køkken som Stine Goya har i sit Showroom. Det er saftsusme vanvittigt, men på den helt rigtige måde! Det er et galore af gyldne farver og modige kontraster.

sg1Køkkenfronterne I Stines køkken er designet for Reform i et samarbejde med Christina Meyer Bengtsson. Ligesom de øvrige fronter fra Reform kan de f.eks. tilpasses IKEA PAX køkkener, hvilket jeg stadig synes er noget så genialt! Hvorfor udskifte hele køkkenet, når nye låger kan kan gøre en verden til forskel ?!

Fronterne til Meyer Bengtsson serien kommer i fire forskellige varianter. I kan se de øvrige farver her! Der er bl.a. en til “on wedensday we wear pink” entusiasterne.

sg2De forskellige variationer kan sammensættes og kombineres frit, så køkkenet får et levende og farverigt udtryk. Jeg ville aldrig personligt gå all in på messing, selv om jeg er slemt begejstret for metallet. Men et par enkelte låger kunne virkelig være fint! Og så er jeg vild med, at messinget patinerer over tid, selvom man kan vedligeholde det ved at pudse og polere. Patina dannes naturligt i messing, da metallet oxiderer når metallet udsættes for dets omgivelser, såsom vand, luft m.m. Det betyder, at køkkenet fra den dag det modtages løbende vil patinere og forandre sig – en form for levende køkken!

sg3Noget helt andet og ikke særlig køkkenrelateret…

Det varer ikke så forfærdeligt længe før vi går i gang med, at lege bare lidt med farver herjemme på væggene…med hvad med dørerne! Allan er ikke helt lun på ideen om at male vores helt nye døre, men måske bare en enkel kan komme på tale, med lidt motivation /afpresning/vedholdenhed! Ideen med at male en dør samme farve som den bordeau væg heroppe over, så døren ligsom “forsvinder” når den lukkes, men bryder med det rum den åbner ind i… det er altså super fint!

Nu må vi se hvor modige vi er!

sg4

 • Reply
  Pia
  31. marts 2018 at 12:26

  Det er voldsomt flot! Også lidt voldsomt voldsomt – men meget inspirerende. Og som du siger: man kunne jo starte med en enkelt låge eller to. Gad vide om jeg tør??

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   8. april 2018 at 8:45

   Lige præcis, små skridt hahaha. Du tør, tror det ville se edder flot ud hos jer!!! 😀

 • Reply
  enravnemor
  1. april 2018 at 14:04

  Det er vildt. Meget modigt. Enig, en låge eller messing som stænkplade kunne gøre måske gøre det i første omgang.
  Kh Sab

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   8. april 2018 at 8:45

   Ja en stænkplade ville nemlig være en rigtig smart løsning og virkelig fint!! 😀

Leave a Reply