VORES TØRRELOFT

Reklame: Aften Ritualet & den nye seng

7. august 2017

Reklame for Dunlopillo

img_8474

img_8452

dunloDet er ved at være lidt tid siden vi fik vores nye Balance Box seng fra Dunlopillo og vi bemærker stadig dagligt den store komfort forskel. Mest fordi vi har været “væk” fra sengen i perioder og vi derfor har bemærket hvor hårde/ubehagelige ALLE andre senge er. Fordi det ER alle andre senge jo nu pr. definition – det er selvsagt!

Det er nu noget sat på spidsen. Men jeg er vitterlig begyndt lidt at kunne forstå dem der får sukket, at de ikke kan sove uden deres egen hovedpude eller dem der altid pointere, at de kun kan sove i deres egen seng!  “Så tag dig sammen, hvor er du sart“, har jeg vil i grunden altid lidt tænkt.

Men jeg små-forstår det nu…

i hvert fald lidt….

Fordi det er jo sandt. En god madras, som er tilpasset ens egen vægtgruppe og som samtidig støtter kroppen, er essentiel for en god nats søvn. Og det kan man jo ikke forvente at finde alle de steder man kommer.  Kroppen bliver “forvent” med at “ligge godt” og det kan selvfølgelig mærkes, når man så ikke gør. Vores madras giver kroppen støtte de steder den mest har brug for det – og det er i følge Dunlopillo et behov kroppen har på hele syv områder, hvorfor deres madrasser så også har syv forskellige komfortzoner.

img_8580

 

img_8460De der små tykke poter ❤️

img_8450En pudsig ting vi begge har bemærket i forbindelse med vores kat Elmer og den nye seng, er at den ikke gynger lige så voldsomt som den gamle, når Elmer midt om natten går i gang med at vaske sig nede i fodenden. Jeg ved godt at det lyder ret voldsomt (han er også en stor kat), men vi kan begge vågne af at han går i gang med “vaskeriet”. Han lægger nogle kræfter i den kæmpe pels – men tilsyneladende ikke nok, fordi han har fået sine sædvanlige sommer-dreadlocks på begge sider af maven og på ryggen. Vi må til få købt den “Furminator” børste, som I har tippet mig om. Så kan vi også få sparet på alle de tøjruller vi kommer igennem på månedsbasis.

img_8461

img_8447Elmer er en ok sengekammerat i den nye seng, men er ikke verdens bedste bloggerkat 😎

Men udover vores egne tanker og om sengen, så har det også været sjovt at høre fra nogle af vores venner som lånte vores lejlighed over en weekend, hvad de syntes om den. Faktisk roste de den uden tiltale og de havde udover komforten også bemærket hvor anderledes det føles at stå ud af en “højere” seng. Det er ikke nær så anstregnede som på den seng vi ellers havde til fælles, inden vores nye flyttede ind (Brand på 4 bogstaver, der starter med “I” og  som tilsyneladende er stedet, hvor alle køber deres flytte-hjemme-fra-seng😁).

Nåh, men en høj seng kom vi til at tale om er en fin fordel mandag morgen, når alt bare er hårdt 🙂

img_8482Fokuset på den nye seng har for mit vedkommende virkelig fået sat fokus på “den gode nattesøvns indflydelse på mit fysiske og psykiske velvære”. Jeg har blandt andet i nogle uger haft en lille keramik difuser fra Au Maison til at stå ved mit natbord, hvor favorit duftolien har været “cedertræ”. Duften er meget dyb/varm og “træ-agtig”. Allan synes den lugter af mose. Jeg er ikke uenig. Men det er stadig en rar duft, som på virker beroligende og afslappende på mig.

Der er mange delte meninger om essentiele oliers evne til f.eks. hjælpe kroppen med at slappe af. Det vil jeg ikke udtale mig om eller gå ind i her. Det jeg forholder mig til er at dufte generelt altid har en “effekt” på mig og at den her lille handling med at hælde et par dråber på difuseren er et fint lille aften ritual, som jeg har tænkt mig at holde ved.

Forslag til andre velduftende olie modtager jeg virkelig gerne 🙂 Jeg har kun 1 “no go” og det er lavendel og rose.

img_8454I samarbejde med Dunlopillo udlodder jeg 2 lækre Dunlopillo Puder til to heldige følgere.

For at deltage i konkurrencen skal du blot følge dette link over på min Facebook og kommentere i dertil linkede post, hvem du vil dele pude nummer 2 med, hvis du skulle være en af de heldige vindere (tag behøves ikke).
Du skal følge @dunlopillodanmark på Facebook for at deltage.

Vinderne trækker jeg den 11/9.

Pøj pøj til jer der har lyst til at deltage 😉
img_8485

Leave a Reply