VORES TØRRELOFT

En par genistreger fra HAY – En af hver tak!

9. oktober 2017

R E S U L T    C H A I R   &    P Y R A M I D   T A B L E

reAll Photocredit: HAY x AHREND

To stole-posts i flæng (Se den nye limited Arne Jaconsen Stol her)!!! Jeg ved ikke lige hvad der sker? Måske jeg i det ubevidste er i gang med udskifte vores nuværende spisebordsstole ? Det er ikke usandsynligt i hvert fald 🙂

Jeg er en sucker for relanceringer af design fra 1950’erne og heldigvis for mig ser flere og flere dagens lys. Hvorfor dog designe noget “nyt godt”, når der findes så meget “gammelt godt”  ?!

Det er ganske givet altid sjovere at have “en af de originale” – en af dem med slidspor der vidner om møblet alderdom og samtid. Men nogle gange er det bare dyrt og for besværligt at opstøve sit eget eksemplar. Så hallelujah for reproduktioner af fortidens fine genistreger! Mit eget seneste “relancerings køb” er  Egon Eieremann II skriverbordet (Det kan ses her). Fy det er pænt altså og det er vel nok mit bedste møbelkøb i år!

Nåh, men den seneste relancering som jeg ikke kan få øjnene væk fra er HAY’s samarbejde med hollandske Ahrend, der i 1950’erne producerede spisebordsstolen “Result” og bordet “Pyramid“. Møblerne er designet af Friso Kramer og Wim Rietveld og av hvor jeg finder dem flotte! Der er bare noget med formgivningen, som gør mig glad :p

reeeeResult Stolene har et råt industrielt retrolook og er lanceret i forskellige kombinationer af træsorter og 2 stelfarver: herunder sort og beige( ser metalfarvet (sølv)  ud på billederne – lidt misvisende).

rerererePyramide borde er både lanceret som spisebord, cafébord, skrivebord og bænk.

resssDet er lid nemmere at få et overblik over Pyramid kollektionen i kataloget.

reeeFint til det lille Køkken – det er nok min eneste “ærgelse” på Tørreloftet…at der ikke er en hyggelig køkkenkrog.

resuFarvoritten .

Photocredit: HAY x AHREND

    Leave a Reply