KØBENHAVN

◊ Spis Kage hér i Kbh.

26. februar 2015

⋘•◊▲◊•⋙

Kage Amok

⋘•◊▲◊•⋙

Der findes virkelig mange lækre kager i København. De uundgåelige kagepushere er bl.a.: Bertels Salon, La glace, Tårnet, Konditori Antoinette, Strangas, Royal Smushi Café og Nimb TerasseMen der er mang flere. Jeg laver en liste snart 😉

Nu kan jeg efter igår, tilføje Brioche Dorée i Torvehallerne som en favorit – NØJ de har yummi franske kager.

Når jeg skal på arbejde, tager jeg ofte Metro’en fra Nørreport, hvor
jeg benytter  ” den hemmelige” Metro-nedgang”, der er situeret lige foran Hal 2.  Med det resultat, at jeg fristes til at tulre rundt i hallerne og kigge/smage/dufte og købe alt for mange kalorier.
Brioche Dorée er den første stad, på venstre hånd, når man kommer fra Frederiksborggade. Jeg har tit stået og ladet mundvandet løbe foran deres bix, så forleden besluttede jeg mig for, at bestille kager hos dem, til min mors fødselsdag – og det var bestemt ikke en dårlig beslutning! I skal seriøst og alvorlig talt prøve deres kager! Den hvide kage, på billedet (husker ikke lige navnet) lige ved siden af Cheesecak’en er min favorit. Men de er alle fantastiske!!! 40 kr. stk. koster de og en kan sagtens deles 2 personer – det er nogle heftige nogen!

•⋱◊⋰•

 photo Unknown2_zpsmcoux5n4.jpg
 photo Unknown_zps9e21gcen.jpg

•⋱◊⋰•

 • Reply
  Pernille
  26. februar 2015 at 18:26

  Mums hvor ser de lækre ud!! Den bod må jeg forbi næste gang jeg er i Torvehallerne 🙂
  http://Www.pernille-weidich.dk

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   27. februar 2015 at 3:28

   Det kan virkelig anbefales 😉

 • Reply
  Mia / Den Pæne Overflade
  26. februar 2015 at 21:34

  Jeg tror det er godt, at jeg er bosat i Aarhus. Ville være en kæmpe dame, hvis jeg boede i København, kan jeg lidt fornemme.

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   27. februar 2015 at 3:28

   Det er virkelig også en daglig udfordring at gå forbi 😛

Leave a Reply