KØBENHAVN

En Perle til studerende i KBH.

14. april 2014

 photo 1-IMG_6984_zps199b58de.jpg

Nu er jeg selv i gang med min Bachelor og nogen gange så fungerer det bare ikke, at sidde hjemme og skrive, fordi man konstant bliver distraheret af ting, der er mere spændende end selve skrivningen…i ved de sædvanlige overspringshandlinger: opvasken, male en væg, rydde op i skuffer osv.

Da jeg forleden var på Designmuseum Danmark opdagede jeg, at de har det hyggeligste lille bibliotek, til fri afbenyttelse. Se lige alle de små Le Klint lamper ved læsepladserne – smukt!Og alle de lækre designbøger! Ulempen er bare, at man skal igennem Museumsshoppen, hvor de har så mange fine ting – mit dankort vil bløde!

I finder biblioteket her: Desingmuseum Danmark, Bredgade 68

Biblioteket har åbent:

 Tirsdag til søndag 11 – 17, onsdag 11-21, Mandag lukket

    Leave a Reply