KØBENHAVN

Laura’s Bakery Besøg

30. marts 2014

1-Desktop44-001

I går var jeg forbi nyåbnede Laura’s Bakery i Blågårdsgade, som jo er lige i nærheden af, hvor jeg bor.

Jeg må tilkendegive, at jeg er en smule ambivalent omkring endnu en kæde i mit lille nabolag. På den ene side syntes jeg at det er fedt, at vores ”hood” får nogle butikker, som kan være med til at gøre området lidt mere attraktivt (for nogen). På den anden side, så syntes jeg det er synd, at der kommer en masse store kæder og tager arbejdet fra “de små”, som er med til at gøre Nørrebro til Nørrebro. Indenfor de sidste 2 år er således Joe & The Juice, Froyo og nu Laura’s Bakery skudt op indenfor en radius på 50 meter. Med det sagt, så er Laura’s Bakery jo ikke helt en kæde endnu – selvom de jo har en filial i Torvehallerne og selvom søsterbutikken ” Agnes Cupcakes”, som godt nok nu er forsvundet fra gadebilledet, på et tidspunkt var ”it”.

Laura’s Bakery ligger i nogle lokaler, som jeg på et tidspunkt var interesseret i, til min lille drømme café. Forretningen har mange siddepladser ved langborde, som jeg knuselsker – vi danskere er så fremmed-forskrækkede, vi har godt af at komme hinanden lidt ved 😉

Butikken er indrettet i den nok så populære ”New York møder Paris stil”, med metrofliser, rå borde, industrielle pendler og sakselamper. Jeg er ikke træt af stilen endnu… jeg æder den fortsat råt.

Jeg fik en lækker speltbolle med ost, en latte hvor espressoen var godt gemt og faktisk ikke eksisterende, og så delte jeg et kanelbrød med manden, som smagte FANTASTISK. Gulerodskagetopping og kanel er jo ren kærlighed for ganen!                                            

Der fremstilles også Pizza’er i foretningen – endda en dessertpizza med chokolade og nødder. Den må klart prøves en dag 😉

Laura’s Bakery klær nu gaden meget godt, selvom den mangler Nørrebro charme og finurlighed. For en indretningselsker som jeg, må jeg vel bare være taknemmelig over, at bageren i det mindste ikke, er lige så smagløst indrettet som bl.a. Froyo og Joe 😉

 

    Leave a Reply