VORES TØRRELOFT

Min nye læsekrog

30. marts 2014

1-Desktop45

Instagrambilleder i en lidt beklagelig kvalitet – det så meget bedre ud på overspringshandlinger😉

Herhjemme er vi nogle korte nogle, vi kommer ikke meget over 3 meter, hvis blev stillet oven på hinanden. Og det er mig, som hovedsageligt trækker os ned i centimeter. Men det er en fordel at være under 190 cm, ihvertfald når man bor, hvor vi bor – eller ihvertfald ét sted i lejligheden er det en fordel. I resten af lejligheden har vi “normal ”  afstand til loftet 😉

Vores lejlighed er L-formet, dvs. at der hvor den korte streg møder den lange streg ( er i mæ’ hehe) dér ” falder” taget pænt meget ind i vores stue ( kan anes lidt på billedet til højre). Og lige præcis den krog, hvor taget falder ind, har været kilde til mange grå indretningshår, i de år vi har boet her. Det skyldes, at der hverken kan stå noget der er for højt eller for bredt. Især det med bredden har været en pænt belastende udfordring,  idet den ene sofa er fritstående og dermed skærmer lidt for passagen ved tagindfaldet.

MEN nu har jeg fundet en løsning, som jeg faktisk er rigtig tilfreds med og jeg har klaret det helt uden at skulle shoppe 🙂

Mit hjemmelavede palle-fjernsynsbord med hjul, agerer nu puf med min Hay Divina pude, og mit lille telefonbord leger lampebord. Min teori er nu, at dette lille hyggelige sted, vil skrive min Bachelor – yep!

 • Reply
  Cecilie Krog
  30. marts 2014 at 19:22

  Rigtig lækker læsekrog – super ide !
  Knus cecilie

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   30. marts 2014 at 19:26

   Tusind tak…nu er det så bare om at få den brugt 😛

 • Reply
  Amanda
  1. april 2014 at 10:10

  Ej en fed ide – jeg vil gerne lave noget lignende. Hvor er den store sorte pude fra?? 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   1. april 2014 at 10:39

   iih tak 😀 Det er faktisk bare en sofapude fra Bolia 🙂

Leave a Reply