Ikke-kategoriseret

◊ Jeg har nu stiftet APS

27. februar 2015

APS: Anonyme Plante Samlere

 photo 823b6bd3-8ddb-4ec3-9692-9c4ddf825f4c_zpsdpt2tb9q.png

Billedet røber, at jeg igen igen igen ikke har kunnet gå forbi mine plantepushere uden at købe lidt med hjem! 1 stor kaktus, 1 lille kaktus, 2 kæmpe Bregner og 3 patinerede potter blev det til. Det var slet ikke meningen, fordi jeg skulle bare cykle hjem fra doktordamen ved søerne, små 500 meter. Anyways, så er jeg lidt småstolt – jeg kunne nemlig beherske mig. Sidst løb jeg afsted med 7 planter. Det er fremskridt!

Vi har efterhånden så mange planter, at min kæreste ikke bemærker, når der komme nye til. Det er okay rart, fordi så slipper jeg at høre for det 😉

Men jeg er ved at indse, at jeg nok er lidt besat, derfor har jeg “stiftet” APS (Anonyme Plante Samlere), hvor vi kan finde støtte hos hinanden og styrke hinanden i, at man har for mange planter, når man ikke ved hvor mange man har! Det er gas, men brug gerne hashtagget på IG til at vise jeres grønne babies frem:  #anonymeplantesamlere 😉

 • Reply
  Kristine Jensen
  27. februar 2015 at 19:38

  Er de hjemmegjorte alle de lækre krukker???
  God weekend!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   27. februar 2015 at 21:00

   Nej ikke alle – nogle er købt “patinerede” andre har jeg brugt en DIY jeg biksede sammen sidste år 😀 (hér)

 • Reply
  Camilla
  27. februar 2015 at 20:34

  hvor køber du blomster henne i Kbh ?

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   27. februar 2015 at 21:01

   Blågårdsgade blomster, Blomsterbiksen på Sankt hans torv, Jagtvej blomster ( lige ved runddelen), Aroma Blomster på Vesterbrogade, de 2 på Værnedamsvej og den super gode blomsterbiks i Spinderiet i Valby 😀

 • Reply
  miriam
  27. februar 2015 at 22:36

  shit jeg elsker din skrive stil!!!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   28. februar 2015 at 6:41

   hahaha tusind tak. Den har jeg ikke hørt før 😀

 • Reply
  Lizbet/The HomeCure
  1. marts 2015 at 13:45

  Haha, hvor er det genialt! Anonyme Plante Samlere! Jeg er vild med det, måske endda så meget, at jeg går ud og tømmer en blomsterbutik bare for at være med! 😉

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   2. marts 2015 at 6:22

   Do it!!!! Desto flere – jo stærkere 😛

Leave a Reply