Ikke-kategoriseret

◊ Om at få stjålet sin Palme…

11. april 2015

Jeg er SÅ sur !!! For 3. gang den sidste måned har jeg lavet aftaler med folk om at købe deres kæmpe smukke elskelige over 2 meter høje palmer og hver gang melder de tilbage på dagen, hvor jeg skal afhente, at den er solgt til anden side!!!!!! Fint nok at man har flere interesserede – MEN SÅ SIG DET DOG (Særligt når jeg fortæller, at jeg ikke behøver at “kigge”, men at jeg køber med det vuns og vi samtidig aftaler alt det andet praktiske).

SÅ, hvis der er nogle der vil sælge deres flotte store Kentai /Areca Palme  (til mig ) – så har jeg lige præcis pladsen til den 😉

I Will Never give up – den plet i min stue skal have en Palme og jeg er fuldstændigt fastlåst og ukorrigerbar i det. I morgen har vi dog lånt en bil og så kører vi til Planteorama i Hillerød – rygtet på min IG siger, at det er for vildt et plantested. Hvis det fejler ift. priser, kører vi i IKEA, de har nogle Palmer  på ca. 170 cm (så må jeg vel bare få købt mig nogle flere plantestastiver, så den kan komme i den ønskede højde).

•⋱◊⋰•

Billedet er fra forleden i Palmehuset.

SSSSS

    Leave a Reply