VORES TØRRELOFT

HOME

16. april 2015

 photo 59F24FDB-1A06-4BC6-85AD-E6B4920C1081.png_zpsurchs4fo.jpeg

Hvis der er nogen derude der skulle være i tvivl, så er jeg blevet palmebesat 🙂 I går lagde jeg et indlæg op med en masse billeder af, hvordan man kan indrette sig med palmer (hér). Der blev også lige akkurat tid til et indlæg med; hvor og hvilke palmer vi har købt, hvad de kostede og hvordan de skal passes (hér). Den sene eftermiddag og tidlige aften blev brugt i fine Dome of Visions, til reception  for det nye Magasin BLAD.

Paradoksalt nok er vores palmer ikke kommet på plads endnu, så den ene står på en stol midt i rummet. Det ser egentlig meget pænt ud fra den vinkel, hvor jeg har taget billedet (ellers not so much): The power of You not knowing what my home looks like, behind the camera ;P

•⋱◊⋰•

  • Reply
    Dina
    16. april 2015 at 19:58

    Jeg synes virkelig billedet er fint. Min palmetrang vokser også nu 😉

Leave a Reply