VORES TØRRELOFT

Planteophæng i Keramik

16. april 2015

Jeg tænkte lige at jeg måtte dele disse fine planteophæng fra Hübsch med jer, der forhandles hos Retro Villa. De koster kun 80 kr. og har allerede være udsolgt en gang hos dem. Jeg tror det går stærkt igen, så skynd jer ned i forretningen, hvis i bor i København, eller bestil her på deres hjemmeside. Jeg skal hente mine 3 i morgen ( 2 grå og 1 grøn) 😀

 photo haeligngeplanter_zpsutf1hbay.jpg

 photo hubsch_zpsgl0n2v0g.jpg

 photo hub1_zps2rwxo7jp.jpg
 photo hub_zpsovd5glrv.jpg

 photo hub3_zpsfckxuqra.jpg

Billederne er lånt hos Retro Villa

•⋱◊⋰•

 • Reply
  Katrine
  16. april 2015 at 22:25

  Aj, hvor er de fine!! Jeg bestiller fluks 🙂

 • Reply
  Lisa
  17. april 2015 at 3:54

  Hej, Frk. Overspringshandling. Det er en helt vildt fin blog du har, faktisk den eneste, som jeg gider at følge. Jeg håber, at du en dag får tid og overskud til at lave en facebookside, så os uden bloglovin kan blive opdateret om nye indlæg.
  Jeg faldt forresten over en lidt sjov ting i dag, aquaponic gardening -http://aquasprouts.com
  Jeg ved ikke, om du er til fisk, men jeg fik lige lyst til at dele det med dig 🙂

Leave a Reply