VORES TØRRELOFT

Ny Kollektion fra IKEA

23. juli 2015

Med et enderesultat på hele 30 forskellige smukke items, må IKEA’s samarbejde med den britiske designer Ilse Crawford, betegnes aldeles produktivt. Allermest må samarbejdet dog betegnes fænomenalt ! Med naturmaterialer som kork, glas, keramik, massivt træ, bomuld og bambus forsætter den botaniske og organiske trend  i resten af 2015  og needless to say; at jeg er begejstret for det 😉

Billederne er uden tvivl nogle af de fineste jeg har set fra IKEA’s side – og for første gang nogensinde, har jeg for alvor lyst til at flytte ind i en IKEA styling, uden at lave om på det fjerneste. Planterne og de rå mursten…det kunne jo næsten være herhjemme på tørreloftet. Selve antallet af planter er næsten også tilsvarende mængden herhjemme 🙂

Daybed’en og korkbænken/bordet er klart nogle af mine favoritter og jeg er så spændt på priserne.

Kollektionen hedder forresten  Sinnerlig og kommer i butikkerne til August.

 photo ikea8_zpsfro0abit.jpg photo ikea7_zpsryud9vwx.jpg photo ikea2_zpsccbw7tqk.jpg photo ikea1_zps3ingqdkp.jpg photo Ikea3_zpssfczehhz.jpg photo ikea5_zpsdacntxqs.jpg photo ikea4_zpsoikrt5qg.jpg photo ike6_zpsjpcg8vtc.jpg

Photocredit: IKEA

 • Reply
  Nina
  24. juli 2015 at 9:57

  Nøj hvor er det en lækker kollektion! Gad vide om priserne også er lækre 😛

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   27. juli 2015 at 21:37

   Jeg er også SÅ spændt 😀

Leave a Reply