VORES TØRRELOFT

1 Skrivebord 3 styles: Botaniske & Rosa detaljer

10. august 2015

Skolerne og uddannelserne er så småt begyndt, at starte og i den forbindelse kommer jeg med mine 3 bud på, hvordan man kan style det samme skrive-/arbejdsbord.

For tiden der arbejder og blogger jeg fra mit gamle teaktræs chatol, som jeg en gang fandt på Den Blå Avis. Chatoller er praktiske, idet de har meget opbevaringsplads. De fleste mennesker arbejder fra et almindeligt skrivebord og i det tilfælde vil jeg altid anbefale, at man slår en hylde op i ca. samme højde, som hylden på min chatol. En enkelt hylde (eller flere), giver både plads til opbevaring, men hylden er også med til at skabe skabe et “fokus” og “samling” ved skrivebordet. Hylden kan udover, at anvendes til opbevarering af praktiske ting også bruges som et lille alter af stillebens, der på en eller anden måde er med til at fremme ens motivation, ens kreative tænkning, til at skabe ro omkring en eller bare til at se pæne ud 😉

Den første skrivebordsstyling jeg har lavet er en feminin version, hvorimod den anden har nogle lidt mere maskuline detaljer. Den tredje og sidste styling har et mere organisk og naturpræget look.

I kan se de 2 andre styles her og her.

Indlægget er lavet i samarbeje med Bahne.

 

……Feminine Detaljer……

Et botanisk &  rosa touch

 photo 1.1_zpskjdinhqw.jpgLignende planteskjulere i Terracotta fra Bahne – fra 20 kr. // Bahne Kakkel Træ – 25 kr. // Rikki Tikki  “Oh My Deer” i guld–  229,95 kr.

 photo 13_zpsx4p2rebc.jpg photo 5_zpslszz2c0p.jpgHAY  Zip Purse  str. S i farven Candy – 199 kr. // HAY Notes i Bordeaux – 49 kr. // HAY Phi Saks – 199 kr. // HAY Lineal i Træ49 kr. // HAY Triangle 129 kr. // Kähler Ora Bordur 399,95 kr. // OpbevaringskrukkerneBits and Bobs” fra HAY er ideelle til opbevaring af små ting såsom klips, visitkort & smykker : XL grøn – 139 kr. L Grå – 129 kr. S powder – 89 kr. // Flora Danica plakat  af Sigrid Benedikte Strøyer – 249 kr. (Affiliate).

 photo 11_zpsltm99wid.jpgHAY Ballograf kuglepen i Rosa – 149 kr.

 photo 7_zpsag7k1nqp.jpgLyngby Vase, 15 cm i klar glas – 399 kr. // FRAMA Bordlampe i messing (Pære medfølger ikke) – 500 kr. // Lignede Glødepære – 150 kr.

 photo 20_zpsvguinfld.jpgBahne Uld Plaid i grå –  299,95 (udsalgspris)

Planter: Sukkulent, hjemmedyrket chiliplante, Hjerte–filodendron, Monstera Deliciosa.

Indlægget er lavet i samarbejde med Bahne

 • Reply
  Rita Dam
  10. august 2015 at 21:45

  Hvor er det fint! Elsker skrivebordet med den vilde jungle 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   11. august 2015 at 8:58

   Tak – jah haha jungle er da vidst meget godt betegnet :p

Leave a Reply