Ikke-kategoriseret

Reklame: Sneak Peek – 1 Skrivebord 3 styles

9. august 2015

 photo 1.1_zpskjdinhqw.jpg

Sneak Peek på den ene ud af 3 forskellige stylings af mit chatol/arbejdsbord, som jeg forleden knipsede herhjemme til et gæsteblogindlæg for Bahne. Jeg tænkte, at der måske var nogle uddannelsesstartende og nogle andre hjemmeskrivebordssiddende mennesker, der har brug for lidt inspiration.
Håber I kan li’ dem 🙂 De kommer på Bahne’s blog på mandag, sammen med information om hvad jeg har stylet med. Jeg er SÅ glad for alle 3 stylings, så glad, at jeg ville have svært ved at vælge, hvis jeg sku’ (hvis jeg nu lige selv sku’ sige det 🙈). Jeg har stylet en lettere feminin version (den på billedet), så kommer der en med “maskuline” detaljer og så kommer der en “mig-version” (selv om de jo alle er “mig”). Og NEJ, den 3. styling kommer ikke kun til at være stylet med planter 😛

 • Reply
  Lisbeth
  9. august 2015 at 11:14

  Det ser jo for sygt hyggeligt ud. Jeg kan bare ikke lade være med studse over, om der rent faktisk er plads nok til at arbjede ved sådan et chatol? Nu er jeg selvfølgelig også typen, der har et 2,5 meter langt skrivebord, som jeg stadig formår at fylde med lort haha xD

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   9. august 2015 at 12:00

   Jeg laver jo ikke kreativt arbejde ved chatollet – det er herfra ja læste og skrev opgaver da jeg læste til sygeplejerske og herfra jeg ofte blogger – alt hvad jeg behøver i de 2 scenarier er plads til min computer, en kop kaffe og bøger – og det er der 😀 Når jeg skal brede mig tager jeg spisebordet, det er netop 2 meter langt og 1 meter bredt 😛

Leave a Reply