Ikke-kategoriseret

◊ Jeg var hos Barberen på Nørrebro

6. august 2015

 photo ff571f98-408b-4e58-b5be-e4ad11907b66_zps80bxcj3q.jpgI går var sådan en rigtig “dase dag”, på trods af, at jeg var på arbejde. Vi havde nemlig næsten ingen patienter (det hører ellers til sjældenheder!).
Efter arbejde strøg jeg svedig afsted for at møde kærestemanden. Han skulle nemlig til barberen og have sig en ny frisure. Vi har snart holdt hinanden ud i 7 år og jeg har aldrig været med ham til frisøren. Er det normalt eller er det underligt, at jeg synes det er underligt, at jeg ikke har været med? Anyways, så bød muligheden sig i hvert fald i går, da han havde booket tid hos Henri på Ahornsgade 25 her på Nørrebro (FB & IG). Barberen rummer nemlig også den hyggeligste lille café. Så mulighed for at presse mig på, drikke en kaffe og have lidt indflydelse på hans nye fritz, skulle jeg sag susme ikke lade passere. Men det lod jeg den altså, fordi jeg var pænt optaget af at tage billeder af det fine sted, med at drikke min Gingerella (tanken om kaffe blev for varm, tanken om iskaffe strejfede mig ikke) og med at bladre i det nye Costume, der så belejligt lå fremme (til andre mænds anmassende damer).

Dette fine sted er klart anbefalelsesværdigt på hygge fronten også selv om man ikke har mande-vennen, sin far, bror, kæresten  osv. med.
Rygtet siger i øvrigt , at der serveres fantastisk kaffe / iskaffe og så serveres der morgenmad hele dagen –  hvilket jo er eminent!

En klipning koster små 300 kr.  og en barering 200 kr.  😉

Fra dags dato vil jeg lave små anbefalinger af nogle af de steder jeg holder af her i Kbh, når det kommer til indretning og stemning (mad/drikkevarer kan det hænde at jeg kommenterer på – men det er altså interiøret, hyggen & atmosfæren der er i fokus). Jeg har allerede lavet en række af dem gennem tiderne og de kommer til at ligge i menuen, underKbh” -> “Hygge Anmelderen“, så snart jeg er blevet færdig med at re-designe bloggen. Men det tager altså lidt tid, at lave hvert eneste indlæg (igennem 3 år) om til ikoner, må jeg nok erkende 😛


 photo 507C9108-5DE7-4717-AB14-6D18E170F424_zpsjdz6vdzw.jpg//I ved jo godt hvorfor jeg synes det her sted er fantastisk hyggeligt indrettet: Retro møder rå og industrielle elementer – og så er jeg bare glad i gamle skolestole //

 photo 65E44BDE-5651-456B-865B-272B30C8203B_zpsi815t5fn.jpg// Den mest Bad-ass Ginger Ale flaske i byen//

 photo AD69B3E2-52AF-413A-8B35-F326F7762F90_zps9o3tf4yh.jpg// Jeg “lånte” smukke blomster i gårdhaven på arbejdet //

 photo 4F5F0087-7371-4219-ABB1-272CB0F41A2F_zpsfjnjlluv.jpg// Den eneste tidspunkt, hvor jeg bemærkede kærestemanden, var da jeg ville tage et billede af skillevæggen 😛 //

  • Reply
    Lisbeth
    6. august 2015 at 20:35

    Hvor ser der bare gennemført lækkert ud! Lige meget hvilken form for virksomhed man driver, så bliver den bare altid lige dét mere tiltalende, når den er så gennemført i design og indhold. Så fedt!

    // http://www.moonlitmadness.dk

Leave a Reply