Ikke-kategoriseret

◊ MIG & TOM DIXON I AFTEN!

13. august 2015

For tiden vælter det ind med invitationer til design- og boligrelaterede events (som bl.a. nævnt i dette indlæg). Men når man som undertegnede arbejder som fuldstids sygeplejerske ved siden af bloggen, i skiftende vagter, så er man desværre nødsaget til at være selektiv – DESVÆRRE, men regningerne skal jo betales og dem betaler bloggen altså ikke af sig selv. Men det er egentligt heller ikke min hensigt (heldigvis), at den skal det. Fordi kors, hvor føler jeg mig dog egentligt priviligeret over, at have mulighed for at dele så meget af det jeg elsker, med så mange af jer – hver dag !
I øvrigt er jeg naturligvis også selektiv af andre årsager end arbejdstidspres ift. valg af events – jeg ville jo absolut HADE at rende til events og til kollektionsfremvisninger hos brands der ikke siger mig noget. Det ville indiskutabelt blive til en akavet omgang smalltalk og nogle frygtelig påtagede og ikke særlig overbevisende kommentarer fra min side.

Men men men, i dag, lige så snart jeg har fri fra arbejde, så kaster jeg mig ud i metroen, for at kaste mig op på cyklen på Nørreport, for at cykle til Vesterbro og få lagt en omgang Shellac til aftenens event (og weekendes barnedåb og 30 års fødselsdagsfest). I aften skal jeg nemlig til åbningen af Roomstores nye 500 m2 showroom på Vesterport 6 og selveste Tom Dixon åbner nemlig ballet – AMEN! Er man bare lidt interiørglad og glad i gyldne shiny-things, så ved I hvordan jeg har det! Jeg glæder mig og det er med kæmpe ærefrygt, at skulle høre denne selvlærte designer og musikalske krøltop tale om sine seneste designs! Og jah, så skal der ellers oses i det store nye showroom til Dj Tunes af Thomas Madvig. Altså hvor mange midt 80’er børn hørte ikke MTV Select i 90’erne?
Aftenen hostes af Emil Thorup – hvilket jo er ganske passende, fordi udover at være …jah: vært, så har han også selv lanceret sin egen møbelkollektion “HANDVÄRK” ( se den hér).

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-12 kl. 20.01.04_zpsoziq4qxy.png

 

    Leave a Reply