Ikke-kategoriseret

Mit Billede i Marie Claire…

29. september 2016

Skærmbillede 2016-09-29 kl. 08.41.16

…eller “PÅ” Marie Claire er det vel, når det er online ????  PAS, Jeg trækker her mit “jeg er ikke helt af den danske folkeskolekort” og antager at jeg er lovligt undskyldt på trods af mine mange år i landet. Uanset så er jeg da en anelse stolt af at en af mine stuebilleder har fundet vej til dem. Artiklen hedder ; “No outdoor space? Here’s 9 ways to create your own indoor garden, hvor også en anden dansk blogger teaser med lidt grøn inspiration: Mette fra Monsters Circus.
Mit billede er nr. 4:” Pick stylish Planters”. Mine mange plantestativer er enten fra Ferm Living eller Ellos.

I maj måned figurerede et af mine billeder i ELLE DECORATION UK. At få min styling og mit navn deri, var en lille bitte drøm. Det var muligvis skrevet med en fontstørrelse mindre “end lille”, men mit navn VAR deri og så var til og med også stavet korrekt – WIN !!!! Jeg købte ikke mindre en 4 kopier af bladet til gemmerne 😛
På Marie Claire har de både ramt forkert med fornavn og blognavn. Det er rigtig at journalisten kontaktede mig da bloggen stadig hed “Frøken Overspringshandling” – men hvor har hun gjort af “Frøken” ? Og mig fornavn…aii aiii… det er igen igen en smutter…

Læs om mit liv med et umuligt fornavn i dette indlæg…som pudsigt nok blev en af sidste års mest læste indlæg 😛

 • Reply
  Louise
  29. september 2016 at 10:18

  Stort tillykke! 🙂 Det er mega sejt!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   29. september 2016 at 10:27

   Takker hahaha. Ja og ski’ være med navnet 😛

Leave a Reply