VORES TØRRELOFT

Plantebogen ALLE må eje

30. september 2016
UJPhotocredit: Urban jungle Bloggers

Alle som har “gjort sig” på Instagram de sidste 2 år og som bare har været en snert med på plantetrenden har enten luret på smukke billeder på @urbanjunglebloggers eller selv brugt hashtagget lifligt. Jeg gør begge dele, fordi hold op nu hvor er det bare inspirerende at kigge ind i så mange grønne hjem – hos folk der enten er enten halvt eller helt så plantesamlersyge som undertegnede selv. Nu har folket bag Urban Jungle Bloggers rejst kloden rundt og taget billeder i en masse grønne hjem og samlet dem i én bog – hvilket med garanti er kilde til endnu mere inspiration.

Bogen kan forudbestilles hos Amazon og udkommer d. 15 okt.

uj4Photocredit: Urban jungle Bloggers
uj3Photocredit: Urban jungle Bloggers
uj2Photocredit: Urban jungle Bloggers
uj1Photocredit: Urban jungle Bloggers

 

    Leave a Reply